Elazığ’da çirkin olay! Taraftarlar kaybedilen maç sonrası stadyuma zarar verdi, koltukları kırdı

Elâzığ 1. Amatör Lig'de Rüstempaşa ile Karakoçan 1985 arasında oynanan Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselme müsabakasında istenmeyen olaylar yaşandı. Karakoçanlı taraftarlar takımlarının yenilmesinin ardından stadyumdaki koltukları kırdı.

Elazığ’da çirkin olay! Taraftarlar kaybedilen maç sonrası stadyuma zarar verdi, koltukları kırdı

Elâzığ 1. Amatör Lig'de Rüstempaşa ile Karakoçan 1985 takımları, Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek için karşı karşıya geldi. Doğukent Hıdır Bilek Stadı'na oynanan müsabakayı Rüstempaşa 2-1 kazandı. Maçın ardından ise istenmeyen olaylar yaşandı.

KOLTUKLARI KIRDILAR

Karakoçan 1985 taraftarları stadyuma zarar vererek, tribünlerdeki koltukları kırdı. Yaklaşık 150 civarında koltuğu kıran taraftarlar, görevlilerin müdahalesiyle dışarıya çıkarıldı.

Elazığ’da çirkin olay! Taraftarlar kaybedilen maç sonrası stadyuma zarar verdi, koltukları kırdı - Resim : 1

“YAPILAN BU DAVRANIŞA ANLAM VEREMİYORUZ”

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Bugüne kadar birçok maça ev sahipliği yapan ve birçok müsabakanın gerçekleştiği statta böyle bir şeyin yaşanarak zarar görmesi hepimizi derinden üzdü. Yapılan bu davranışa anlam veremiyoruz ve en kısa zamanda stadımızı onararak daha iyi bir hale getireceğimizin sözünü veriyoruz" denildi.