Elazığ'da resmen kıyamet alameti ortaya çıktı... Hem de 1 değil tam tamına 2 kez aynısı oldu. Korkunç bir şey bu

Elazığ'da korkunç bir olay yaşandı. Küresel iklim değişikliği resmen kıyamet alametlerini tek tek ortaya dökmeye devam ediyor. Ağaçlar kışa girerken çiçek açmaya başladı. Elazığ'da kırmızı bir dut ağacı ise bir değil tam 2 kez çiçek açtı. Bu gelişme korkunç olarak değerlendirildi.

Elazığ'da resmen kıyamet alameti ortaya çıktı... Hem de 1 değil tam tamına 2 kez aynısı oldu. Korkunç bir şey bu

Küresel iklim değişikliğinin neden olduğu gariplikler son hızla devam ediyor.  Kışa girerken yaprak dökmesi beklenen ağaçlar tek tek çiçeklenmeye sonrasında ise meyve vermeye başladı. Üreticisinden vatandaşına herkes tarafından hayretle karşılanan bu durum aslında çok ciddi bir iklim krizinin işareti. Elazığ Baskil ilçesine bağlı Keluşağı köyünde bulunan bir dut ağacı ekim ayının ortasında kışa girmemize çok bir az zaman kala yeniden meyve verdi. Yaz aylarında meyve veren dut ağacının kışa girerken yaprak dökmesi gerekirken meyve verdi. 

''İLK DEFA BÖYLE BİR DURUM İLE KARŞILAŞIYORUZ''

Elazığ’ın Baskil ilçesine bağlı Keluşağı köyünde dut ağacı yeniden meyve verdi. Temmuz ve ağustos aylarında meyve veren dut ağacının sonbaharda ikinci kez meyve vermesi vatandaşları da şaşırttı. Çevre halkı, "İlk defa böyle bir durum ile karşılaşıyoruz. Normal zamanlarda temmuz ve ağustos aylarında meyve verir. Bu yaz da temmuz ve ağustos aylarında meyve verdi. Ekim ayının ortasında ikinci kez meyve verdi. İlk kez bu durumla karşılaştık" dedi.

RESMEN "KIYAMET ALAMETİ" OLARAK YORUMLANIYOR

Son dönemde ülkemizde meydana gelen bu çiçek açma olayları, vatandaşlar tarafından artık doğanın kıyamet alameti olarak yorumlanıyor. Dengesi şaşan doğanın yakın bir gelecekte işlevini yitirmeye başlayacağı ve bununla birlikte de canlıların yok olacağına inanılıyor. 

 

Elazığ'da resmen kıyamet alameti ortaya çıktı... Hem de 1 değil tam tamına 2 kez aynısı oldu. Korkunç bir şey bu - Resim : 1