Özel hastanede skandalın görüntüleri ortaya çıktı! Can derdine düşen insanları hiçe sayıp TikTok çektiler

Elazığ'da yaşam savaşı veren insanların bulunduğu yoğun bakım ünitesinde TikTok çeken sağlık çalışanlarının skandal görüntüleri ortaya çıktı.

Elazığ'da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesi önünde TikTok videosu çeken sağlık çalışanları tepkilere neden oldu. Skandalın görüntüleri ortaya çıktı.  Hastane personelinin, o anlarda alışveriş arabasına bindiği ve video çektiği anlar yer aldı.

Görüntüler pes dedirtti

Hastanede kayda geçen skandal görüntüler pes dedirtti. Sağlık çalışanları, dünyaca ünlü sosyal medya platformu TikTok için yoğun bakım ünitesinin önünde video çekicne tepkiler gecikmedi. Elazığ’da özel bir hastanede sağlık çalışanlarının sosyal medya videosu için yaptıkları harekete tepkiler yağıyor. Aylar sonra ortaya çıkan görüntülerde 3 sağlık çalışanın sosyal medya paylaşım platformları için yoğun bakım ünitesi önünde video çektiği yer alıyor.

Özel hastanede skandalın görüntüleri ortaya çıktı! Can derdine düşen insanları hiçe sayıp TikTok çektiler - Resim : 1

Alışveriş arabasıyla hastanede tiktok mesaisi

Getirdikleri alışveriş arabasını sedye olarak kullan personel, daha sonra yoğun bakım yazısının önünde hem video hem de fotoğraf çektiği görüntüler vatandaşların tepkisine neden oldu.

Özel hastanede skandalın görüntüleri ortaya çıktı! Can derdine düşen insanları hiçe sayıp TikTok çektiler - Resim : 2