Kiralık Aşk'ın Nihan'ı ünlü oyuncu Sanem Yeles anne oldu!

Elçin Sangu ile başrollerini paylaştığı 'Kiralık Aşk'ın 'Nihan'ı ünlü oyuncu Sanem Yeles anne oldu. Yıldız isim bebeğine ise 'Bade' adını verdi.

Kiralık Aşk'ın Nihan'ı ünlü oyuncu Sanem Yeles anne oldu!

Bir dönem ekranların sevilen dizilerinden olan 'Kiralık Aşk'ta 'Nihan' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Sanem Yeles, 2019'da uzun zamandır birlikte olduğu Yakup Akpınar ile dünyaevine girmişti.

Mutlu evlilikleri süren çiftten müjdeli haber geldi. İkili, bebeklerini kucaklarına aldı. Çiftin çocuklarına 'Bade' adını verdiği öğrenildi.

"Hoş geldin miniğim"

Mutluluğunu takipçileriyle paylaşan Yeles, kızının elini tuttuğu bu fotoğrafı, "Hoş geldin miniğim... 10.05.2021..." notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Kiralık Aşk'ın Nihan'ı ünlü oyuncu Sanem Yeles anne oldu! - Resim : 2

İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayan ünlü oyuncunun gönderisi, takipçileri tarafından çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Sanem Yeles, ardından takipçilerinden kendisine gelen mesajlara, "Herkese güzel dilekleriniz, tebrikleriniz için çok teşekkür ederiz. Mesajlara dönemiyorum malum minik kızla hasret gideriyoruz. İyi ki varsınız..." şeklinde teşekkür etti.