Banyo yapacaktı canından oldu!

Şanlıurfa'da banyo yapmak için su ısıtan adam canından oldu. Elektrikli su ısıtıcısının akımına kapılan talihsiz adam tüm müdahalelere rağmen kurtrarılamadı.

Banyo yapacaktı canından oldu!

Bu haberi okuduktan sonra evlerinizde elektrikli su ısıtıcısı bulundururken iki kere düşüneceksiniz. Şanlıurfa'da banyo için suyun ısınmasını bekleyen adam hayatını kaybetti. Yakınlarının bulduğu talihsiz adam tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Akıma kapıldı

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde banyoda yıkanmak için elektrikli ısıtıcı ile su ısıtırken akıma kapılan 54 yaşındaki Kahraman Yılmaz, yaşamını yitirdi.  Evde banyo yapmak isteyen Kahraman Yılmaz, demir bidona su ısıtıcı rezistansını yerleştirdi. Bir süre sonra suyun ısısını kontrol etmek isteyen Yılmaz, akıma kapıldı. Banyodan gelen sesler üzerine içeri giren yakınları, yerde hareketsiz yatarken gördükleri Kahraman Yılmaz için, sağlık ekiplerinden yardım istedi. İhbarla eve gelen ekipler tarafından Birecik Devlet Hastanesine kaldırılan Yılmaz, acil serviste yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.