Melek yüzlü şeytan!

Aynı köyde ikinci kez orta yaşlı bir adamın vahşice öldürülmesi ve aynı şekilde tecavüze uğramış olmasının tespit edilmesinin ardından korkunç gerçek ortaya çıktı...

Melek yüzlü şeytan!

Rusya'nın Omsk bölgesinde akıllara durgunluk veren bir vahşet yaşandı. Ağustos 2019'da 37 yaşındaki bir adamın cesedi köylüler tarafından bulundu. Darp edilerek öldürülen adamın otopsi sonuçlarına göre bir sopayla tecavüze uğradığı tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonuçsuz kalınca dosya rafa kaldırıldı.

Ardından 3 ay sonra bir cinayet daha işlendi. Bu kez hedef alınan adam 31 yaşındaydı ve aynı şekilde vücuduna aldığı defalarca darbenin ardından yaşamını yitirmişti. Asıl ilgi çeken nokta ise ilk adamda olduğu gibi ikinci kurbanın da sopayla tecavüze uğramış olmasıydı.

Polis bu noktadan sonra araştırmalarını derinleştirdi. Ölen adamın bölgede çiftçilik yapan Pyotr Povelyaykin için gayri resmi çalıştığı tespit edildi. Mevsimlik işçi olan adamın vahşice dövüldükten sonra hayatını kaybetmiş olmasının öfke cinayetini işaret etmesi nedeniyle yanında çalıştığı adam ve ailesi takibe alındı.

Çiftçinin kızı döverek öldürüp, sopayla tecavüz etmiş!

Araştırmalar sonucunda çiftçinin kızı Elena Povelyaykina üzerinde yoğunlaşıldı ve korkunç gerçek ortaya çıktı. Kendisiyle kaba konuşan adamları öldürdüğünü ve tecavüz ettiğini kabul eden Elena, gözaltında olduğu sürede her şeyi itiraf etti.

Şu anda tutuklu bulunan genç kız hakkında konuşan Omsk Bölgesi Araştırma Komitesi Başkan Yardımcısı Kıdemli Yardımcısı Larisa Boldina, ilk ifadesinde cinayetleri itiraf eden kızın daha sonra her şeyi reddettiğini söyledi.

Kızın suçluluğu kanıtlanırsa, 15 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması bekleniyor.