Eleştirilerin odağındaki Biden küle dönen Hawaii'yi ziyaret etti! “Hiçbir şey yapmadığın için teşekkürler”

Hawaii Adaları’nda meydana gelen orman yangını felaketinin ardından ilk kez bölgeye giden Başkan Biden, afetzedelerle temaslarda bulundu. ABD Başkanı Joe Biden, yoğun protestolarla karşılaştı. Bazı vatandaşların, kendisine bağırarak “Hiçbir şey yapmadığın için teşekkürler” dedikleri görüldü.

Eleştirilerin odağındaki Biden küle dönen Hawaii'yi ziyaret etti! “Hiçbir şey yapmadığın için teşekkürler”

Hawaii Adaları’nda geçtiğimiz 8 Ağustos’ta başlayan ve 114 kişinin hayatını kaybettiği orman yangınları sonrasında yaralar sarılmaya devam ediyor.

Pazartesi günü ABD Başkanı Joe Biden, eşi First Lady Jill Biden ile birlikte felaketin en çok etkilediği Maui adasını ziyaret etti.

Ziyareti sırasında bölgeyi helikopterle dolaşan ve sokaklarda gezen Başkan Biden yaşanan yıkımı yakından görme fırsatı yakaladı ve yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirdi.

PROTESTO EDİLDİ

Biden’ın araç konvoyu adada yol aldığı sırada bir grup vatandaşın protestosuna maruz kaldı. Pankartlar hazırlayarak adaya daha fazla yardım talep eden gruptaki bazı vatandaşların, kendisine bağırarak “Hiçbir şey yapmadığın için teşekkürler” dedikleri görüldü.