Duyurdular! İstanbul kart sahipleri dikkat! Hemen katılabilirsiniz! İstanbulkart ile ilgili yeni gelişme

İstanbulkart'ı olanlar için yeni bir kampanya duyuruldu. İstanbul kart kampanyalarla ilgilenen vatandaşlar için yeni bir kampanya daha hayata geçti. Yeni kampanya da alınan kararla İstanbulkart kampanyasına katılanlara hediye edilecek.

Duyurdular! İstanbul kart sahipleri dikkat! Hemen katılabilirsiniz! İstanbulkart ile ilgili yeni gelişme

Vatandaş artan fiyatlar gelen zamlar sonrası artık kampanyaları iyiden iyiye takip ediyor hale geldi. Vatandaşın yakından takip ettiği bir diğer kampanya ise İstanbul kart kampanyaları oldu. Bedave geçiş hakkı ya da bir geçiş iade hakkı, alışverişlerdeki çeşitli kampanyaların yanı sıra İstanbul kart bir çok bölgede geçerliliği ile bambaşka bir kart haline geldi. 

Yeni kampanyayı duyurdular

İstanbullu tüm vatandaşları yakından ilgilendiren bir kampanya daha hayata geçti. Elinde istanbul kartı olanlar ve faal olarak kullanan kesim için İstanbul kart yeni bir kampanya daha başlattı. Alınan yeni kararla birlikte kampanyaya katılanlara hediye var.

Kahveseverler bu İstanbulkart kampanyası tam size göre;

Starbucks'ta kahve içmeyi ya da Starbucks kahvesini bir çok kesim seviyor. İstanbul kart sahipleri için düzenlenen kampanya tam da bu yönde. İstanbulkar'ına 50 TL bakiye yükleyen herkese 1 adet kahve var. 

İstanbulkartlılar uygulamayı indirin kahveyi kazanın

Elinde İstanbulkart'ı olup da Starbucks Mobil’i ilk defa indirip İstanbulkartlılar kahveniz hazır. İstanbulkart'ınıza 50 TL bakiye yükleyin, 1 tall boy kahve hediye ediliyor.

İstanbulkart kampanyası ne zamana kadar geçerli?

Kampanyanın geçerlilik süresi de 2 Haziran-2 Aralık olarak duyuruldu.

Kampanyaya katılım koşulları ise aşağıdaki gibidir

• Kampanya 2 Haziran 2022 – 2 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerlidir.
• Kampanyadan faydalanmak için Starbucks mobil uygulamasını ilk defa indirmiş olmak ve İstanbulkart ile 50 TL ve üzeri bakiye yüklemek gereklidir.
• Starbucks mobil uygulamasını ilk defa indiren ve İstanbulkart ile 50 TL ve üzeri bakiye yükleme işlemine özel işlemine özel 15 yıldız = 1 küçük boy (tall) kahve hediye edilmektedir.
• Halihazırda Starbucks uygulamasını kullanan misafirler ‘Hoş Geldin (15 yıldız)’ kampanyasından faydalanamamaktadır.
• Starbucks uygulamasındaki ‘Para Yükle’ seçeneğinden İstanbulkart seçilerek verilen talimat, NFC teknolojisine sahip cihazlarda İstanbulkart telefonun arkasına dokundurarak aktifleştirebilir.
• Starbucks cüzdana aktarılan bakiyelerin iadesi yoktur ve yalnızca Starbucks mağazalarında kullanılabilmektedir.
• İstanbulkart üzerinden Starbucks Card oluşturmak için İstanbulkart kullanıcısı olmak gereklidir.
• ‘Yıldız’ hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştikten sonra 24 saat içerisinde Starbucks hesabına yüklenecektir. Yüklenen yıldızlar Starbucks hesabında görülebilir.
• Kazanılan ‘Hoş Geldin Yıldızları’ 2 yıl süreyle geçerlidir.
• Kampanya seçili mağazalarda geçerlidir. Sabiha Gökçen, Antalya Havalimanı HMSHost Starbucks mağazaları kampanyaya dahil değildir. Kampanyadan yararlanılabilecek mağaza listesi için https://www.starbuckscardtr.com/stores linki ziyaret edilebilir.
• Yüklenen yıldızlar Starbucks Mobil üzerinden yapılacak ödemelerde kullanılabilir.
• Starbucks kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklıtutar.