Elindeki boş kutuyu, dolu kutuyla değiştirdi! Saniyeler içinde 70 bin TL değerindeki telefonu çaldı

İstanbul Bahçelievler'de bir hırsız telefoncuya girerek planını devreye soktu. Gözüne 70 bin TL'lik telefonu kestiren hırsız, dükkan sahibinin bir anlık dalgınlığından faydalanıp elindeki boş kutuyu, dolu kutu ile değiştirdi. O anlar kamera kayıtlarına yansıdı.

Elindeki boş kutuyu, dolu kutuyla değiştirdi! Saniyeler içinde 70 bin TL değerindeki telefonu çaldı

İstabul Bahçelievler'de bir telefoncuya giren şahış, el çabukluğuyla 70 bin TL değerindeki telefonu çaldı. Hırsız, telefonun bulunduğu kutuyu, elindeki boş kutuyla değiştirdi. 

O şahıs daha sonra hiçbir şey olmamış gibi uzaklaşırken, telefonun çalınma anı güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

DOLU KUTUYLA BOŞ KUTUYU DEĞİŞTİRDİ

İddiaya göre dükkana müşteri gibi gelen hırsız, telefon almak istediğini belirterek tezgahın altındaki cihazlara baktı. Esnaf tezgahtaki cam bölümden bir telefon çıkarttı. Bu sırada telefonla konuşan hırsız, esnafın dikkatini dağıtmak için harekete geçti.

Elindeki boş kutuyu, dolu kutuyla değiştirdi! Saniyeler içinde 70 bin TL değerindeki telefonu çaldı - Resim : 1

Hiçbir şeyden haberi olmayan esnaf, hırsızın kendisine uzattığı telefondaki kişiyle konuşmaya başladı. Bu sırada fırsat kollayan hırsız, torbasından çıkardığı boş kutuyla, içinde 70 bin lira değerinde telefon olan kutuyu el çabukluğuyla değiştirdi. Telefonu çalan şahıs, ardından da hiçbir şey olmamış gibi dükkandan ayrıldı. Bir süre sonra soyulduğunu anlayan adam polis merkezine giderek hırsızdan şikayetçi oldu. Yaşanan telefon hırsızlığı dükkanın güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.