Elindeki sopayla taş duvara defalarca vurdu. Taşların aralığından hareket ederken görünce eline kancayı alıp çıkardı

Elindeki sopayla taş duvara defalarca vurdu. Dünyanın en korkunç yaratıklarından biri olan canlıyı, duvardaki taşların arasında hareket ederken görüldü. Eline başka bir alet alan genç adam, yılanı çıkarmak için çabaladı. En sonunda çıkarmayı başardı. Çıkardığı canlı ise en zehirli yılanlardan biri olan kral kobraydı. Görüntüleri izleyenler, gözlerine inanamadı.

Elindeki sopayla taş duvara defalarca vuran genç adam, dünyanın en korkunç yaratıklarından biri olan canlıyı duvarın içinde hareket ederken kayda aldı. Taşların arasından bir yılanın hareket ettiği görüldü. Ardından eline ucunda kanca olan bir sopa alan adam, yılanı çıkarmak için büyük bir çaba saf etti.

Elindeki sopayla taş duvara defalarca vurdu. Taşların aralığından hareket ederken görünce eline kancayı alıp çıkardı - Resim : 1

SONUNDA ÇIKARMAYI BAŞARDI

Yılanı sonunda çıkarmayı başaran adam, yılanı tüm gösterdiğinde görüntüleri izleyenler şaşkına döndü. Yılan, dünyanın en zehirli yılanlarından biri olan kral kobraydı. Kral kobra, dünyanın en uzun zehirli yılanıdır. Güneydoğu Asya'dan Hindistan'a kadar çok geniş bir yaşam alanına sahiptir.