Elmalı istismarında bir skandal daha! Suçlanan anne çocuklarının isimlerini ifşa etti

Antalya'da iki küçük kardeşin cinsel istismara uğramasıyla ilgili anne ve üvey baba hakkında açılan davada alınan serbest bırakılma kararına tepkiler sürerken, bir skandal daha yaşandı. Korunması gereken bu çocukların isimleri anneleri tarafından sosyal medyada ifşa edildi.

Elmalı istismarında bir skandal daha! Suçlanan anne çocuklarının isimlerini ifşa etti

'Elmalı Davası' olarak bilinen 7 ve 10 yaşındaki iki çocuğa yönelik cinsel istismar içerikli olayda suçlamaların odağındaki anne ve üvey baba konuştu. Kendisini savunmak isteyen anne Merve Akman, çocukların isimlerinin açıkça belirtildiği ayrıntılı psikolog raporlarını Twitter'dan paylaştı. Babaanneyi suçlamaya çalışan anne, raporlardaki muhtelif tereddüt içeren ifadeleri kendi lehine kullanmaya çalışırken çocuklara ait bütün bilgileri de kamuoyuna aktardı.

Elmalı istismarında bir skandal daha! Suçlanan anne çocuklarının isimlerini ifşa etti - Resim : 1

Kendini savunmak için bunu yaptı

Cinsel istismarla suçlandıkları davada 6 ay önce tutuksız yargılanmak üzere serbest bırakılan anne Merve Akman ile üvey baba Rahmi Akman ilk kez konuştu.

Akman kendisi ve eşi hakkındaki iddiaları reddetti. Çocukların babaannesini suçlayan Akman, iftiraya uğradıklarını öne sürdü.

Akman, "Psikolog raporlarında her şey ortada. Çocuklarımı babaanneleri uydurma yalanlarla kandırmaya çalışıyor" iddiasında bulundu.

Anne çocukların ismini sosyal medyada ifşa etti

Merve Akman ayrıca, sosyal medya hesabından çocukların isimlerinin açıkça yer aldığı raporları paylaştı. Akman'ın paylaşımına göre, ifadeler çocuklara ezberletilmiş ve haberlere konu olan resimler özellikle çizdirilmiş.

Sosyal medyada dolan ses kayıtlarının kızına ait olmadığını öne süren Akman, paylaşımında Balıkesir Ayvalık Sosyal Hizmet Merkezi'nde görevli psikoloğun raporuna dikkat çekti.