Elon Musk sosyal medya hesabından duyurdu! Twitter’ın mavi kuşu gidiyor, yeni logo geliyor

Elon Musk, Twitter’ın özdeşleşmiş mavi kuş logosunun X olarak değiştirileceğini açıkladı. Musk sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu gece iyi bir X logosu paylaşılırsa, yarın tüm dünyada yayına geçeriz” dedi.

Elon Musk sosyal medya hesabından duyurdu! Twitter’ın mavi kuşu gidiyor, yeni logo geliyor

Dünyanın en çok kullandığı sosyal medya uygulamalarından biri olan Twitter’ı satın alan iş insanı Elon Musk uygulama üzerinde değişiklikler yapmaya devam ediyor. Musk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  "Ve yakında 'Twitter' markasına ve yavaş yavaş tüm kuşlara veda edeceğiz." ifadesini kullandı.

LOGOYU DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR

Milyarder iş insanı böylece geçen yıl ekim ayında 44 milyar dolara satın aldığı platformun logosunu değiştirmek istediğini ifade etti.

Bu adım Musk'ın sosyal medya devini satın almasından bu yana değişiklik anlamında atacağı en büyük adım olarak değerlendiriliyor.

Elon Musk sosyal medya hesabından duyurdu! Twitter’ın mavi kuşu gidiyor, yeni logo geliyor - Resim : 1

YENİ LOGO BELLİ OLDU

Sosyal medya ağının "mavi kuş" olan mevcut sembolünün yerini neyin alacağı ise belli oldu. Musk, takipçilerine, şimdilik "X" olarak nitelediği yeni logo ile ilgili her türlü öneriye açık olduğunu belirten paylaşımda daha yaptı.

 Musk paylaşımında,  Twitter için kullanılacak yeni logonun görseline yer vererek "Bu gece iyi bir X logosu paylaşılırsa, yarın tüm dünyada yayına geçeriz. Bu X gibi." diye yazdı.

Musk daha sonra bir paylaşım daha yaparak, “Geçici X logosu bugün daha sonra yayınlanacak” dedi.

Elon Musk sosyal medya hesabından duyurdu! Twitter’ın mavi kuşu gidiyor, yeni logo geliyor - Resim : 2