Elon Musk'a son darbe babasından geldi

Elon Musk'ın babası Errol, Avustralya'da katıldığı radyo programındaki röportajında 50 yaşındaki milyarder oğlunu lafları ile dövdü. Açıklamaları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Elon Musk'a son darbe babasından geldi

Elon Musk'ın 76 yaşındaki babası, Avustralya radyosuna çarpıcı bir röportaj vererek teknoloji milyarderi oğlu Elon Musk'ı hedef aldı ve 34 yaşındaki üvey kızıyla olan tartışmalı ilişkisini anlattı.

Errol Musk "Senin çocuğun bir dahi. O kadar değerli ve o kadar çok şey yarattı ki, bunu ondan alamazsınız. gurur duyuyor musun?" sorusuna hayır anlamına gelecek şekilde "Numara. Biliyorsunuz uzun zamandır çok şey yapan bir aileyiz, birden bire bir şeyler yapmaya başlamış gibi değiliz” cevabını verdi. Baba Musk kendisine yöneltilen 'Musk'ın dehasını kimden aldı' yönündeki soruya ise 'sütçü olabilir' yanıtını verdi.

Errol, Elon'ın diyetini de eleştirdi

"Elon çok güçlü bir yapıya sahip ama kötü besleniyor" diyen Errol Musk oğluna ek egzersiz veya diyet yapmadan kilo vermeye yardımcı olduğu varsayılan garcinia cambogia adlı bir takviye önerdiğini de sözlerine ekledi.

Elon Musk'a son darbe babasından geldi - Resim : 1

Errol, Tesla kullanıp kullanmadığını sorusuna ise "Tesla yerine Bentley, Rolls Royce ve Mercedes kullandığını" söyledi. Daha sonrasında "gurur ve neşe kaynağı"nın Elon'un küçük kardeşi Kimbal olduğunu dile getirdi.

Üvey kızı ile ilişkisine dayalı lafları 

Dört yaşından beri büyüttüğü ve şu anda iki küçük çocuğu olan 34 yaşındaki üvey kızı Jana Bezuidenhout ile evlenmesi sorulduğunda Errol, ilişkinin "tamamen normal" olduğunu söyledi. Ancak daha fazla çocuğa sahip olmamayı reddetti ve “Dünyada olmamızın tek nedeni üremek” dedi.

Elon Musk'a son darbe babasından geldi - Resim : 2