Elon Musk'tan beklenmeyen gelişme! Herkes şaşkın! Çok konuşulan özelliği durdurdu

Twitter'da flaş gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sosyal medya platformunun yeni sahibi Elon Musk, ücretli mavi tik sağlayan Twitter Blue hizmetini geçtiğimiz günlerde başlatmıştı. Aylık 7,99 dolar karşılığında kayıt olunurken; Twitter Blue’ya kaydolma seçeneği iOS uygulamasından kayboldu.

Elon Musk'tan beklenmeyen gelişme! Herkes şaşkın! Çok konuşulan özelliği durdurdu

Ücretli mavi tik dönemini başlatan Twitter'da son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Sosyal medya platformu, bildiğiniz üzere tam da yeni sahibi Elon Musk'ın planladığı gibi, mavi hesap doğrulama rozeti olarak bilinen mavi tiki Twitter Blue aboneliğinin içine ekledi ve bazı ülkelerde iOS uygulaması üzerinden aylık 7,99 dolar karşılığında satmaya başladı.

Bu sistem, birçok kullanıcı tarafından olumlu karşılandı ancak bazı kullanıcılar da olumlu bulmadı. Fakat ABD medyası, bugün flaş bir gelişmenin haberini geçti.

Ücretli mavi tik duraklatıldı

CNBC'ye ait o habere göre, Twitter'ın kullanıcıların bir doğrulama onay işareti için ödeme yapmasına izin veren aylık 7,99 dolar karşılığındaki Twitter Blue abonelik hizmetini duraklattığı görüldü. Bu adımın yeni hizmetin markaları ve ünlüleri taklit etmek için kötüye kullanılmasından sonra gelmesi dikkat çekti.

Elon Musk'tan beklenmeyen gelişme! Herkes şaşkın! Çok konuşulan özelliği durdurdu - Resim : 1

Mavi tikler de kaybolmuştu!

Buna ek olarak hizmet için ödeme yapan bazı kullanıcıların, ücretli mavi tiklerinin hesaplarından kaybolduğu söylediği belirtildi.