Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak 2022?

Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? sorusu binlerce emeklinin en çok merak ettiği soru oldu. Ramazan Bayramı'nda ödenen 1100 TL ikramiyenin ardından gözler kurban bayramı ikramiyesine çevrildi. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak 2022?

Emekli  ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak 2022?

Türkiye'de yaklaşık 13 milyon emekli vatandaşın gözü Kurban bayramı emekli ikramiyesine çevrildi. 9 Temmuz'da başlayacak olan Kurban Bayramı'nda emeklilere verilecek ikramiye en çok araştırılan konulardan biri oldu. Vatandaşlar, "Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?" sorusunu gündeme getirdi. Ramazan Bayramı'nda vatandaşlara ödenen 1100 TL ikramiye sonrası Kurban Bayramı ikramiyeleri için de geri sayım başladı. Peki, Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak 2022? İşte detaylar...

Emekli  ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak 2022? - Resim : 1

EMEKLİ İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Bu yılın bayram ikramiyelerinden Ramazan Bayramı ikramiyesi 1100 TL olarak vatandaşlara verildi. Şimdi de Kurban Bayramı'nda emekli vatandaşlara verilecek olan ikramiye beklenmeye başlandı. İlk bayram ikramiyelerini Nisan ayında alan emeklilerin Kurban bayramı ikramiyesi Haziran ayında verilecek. 9 Temmuz'da başlayacak olan Kurban Bayramı'ndan 15 gün önce emekli ikramiyelerinin yatması bekleniyor.

Emekli  ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak 2022? - Resim : 2

KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ NE KADAR 2022?

Ramazan Bayramı ikramiyesi olarak emeklilere 1100 TL verilmişti. Kurban Bayramı öncesinde ise 2200 TL olarak 15 hazirandan sonra ikramiyelerin hesaplara yatması bekleniyor. Böylece emekliler 2 kere daha emekli ikramiyesi almış olacak. Verilecek olan ikramiyeden yeni, eski tüm emekliler faydalanabilecek.

Emekli  ikramiyesi ne zaman yatacak? Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ne kadar, ne zaman yatacak 2022? - Resim : 3

Bayram ikramiyesinden faydalanabilmek için Kurban Bayramı'nın içinde bulunan ayda emekli aylığının bağlanması gerekiyor. Emekli ikramiyesi almak isteyen vatandaların herhangi bir başvuru yapmasına gerek yok.

2022 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

  • Arefe günü: 8 Temmuz Cuma
  • 1. gün: 9 Temmuz Cumartesi
  • 2. gün: 10 Temmuz Pazar
  • 3. gün: 11 Temmuz Pazartesi
  • 4. gün:  12 Temmuz Salı