Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş’tan tv100'de çarpıcı açıklama: Ben de UFO gördüm! Balıkesir’den Denizli’ye kadar takip ettiler

Dünya üzerinde son dönemlerin en çok konuşulan 'Uzaylılar var mı yok mu?’ konusu Kerem Kırçuval’la 10’dan 12’ye programında konuşuldu. Programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Emekli Korgeneral Hava Pilot Erdoğan Karakuş, "Ben ve 4 arkadaşım UFO gördük. Balıkesir'den Denizli'ye kadar bizi takip ettiler" dedi. Deprem olmadan önce göründüklerini söyleyen Karakuş, "Saldırgan olduklarını düşünmüyorum. Dünyayı yok etmek istiyorlarsa ellerinde her türlü imkân var. Biz Kızılderili konumundayız" dedi.

Eski bir ABD istihbarat görevlisi David Grusch, geçtiğimiz günlerde hükümetin UFO’lar üzerinde çalışmalar yaptığı üzerine ABD Kongresi önünde yemin ederek uzaylıların olduğunu açıkladı. Hatta tehdit edildiğini ifade eden Grush’un bu açıklamasından sonra dünya çapında ‘Uzaylılar var mı yok mu?’ sorusu tekrar gündem oldu.

tv100’ün sevilen programı Kerem Kırçuval’la 10’dan 12’ye programında çapında ‘Uzaylılar var mı yok mu?’ konusu konuşuldu. Programa konuk olan Emekli Korgeneral Hava Pilot Erdoğan Karakuş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Emekli Korgeneral Erdoğan Karakuş, "Ben de UFO gördüm. Balıkesir'den Denizli'ye kadar bizi takip ettiler" dedi.

İşte Karakuş'un o açıklamaları…

“4 KİŞİ GÖRDÜK”

"Ben bunları 10 senedir anlatıyorum. 1983 yılında 4 uçak kalktık gece uçuşunda. Balıkesir, Denizli oradan Konya, Osmaniye ve Eskişehir atış sahası var atış yapacağız onun için kalkmıştık. Balıkesir’e yaklaşırken uzaylı dediğimiz cisimleri 4 kişi gördük. İlk önce en arkadaki arkadaşımız gördü bu cisimleri.

Uzaylı olduğunu düşünmediğimiz için Balıkesir kuleye sordum. Ben kafamda kötü durumda olan uçak vardır ona yardım edelim diye düşünüyorum. Balıkesir kulesi bize uçuşların olmadığını ve hava yolu uçağının da civarda olmadığını söyledi.

O sırada genç teğmen arkadaşımız 4 numaranın sağına soluna geçtiler. Sonra hepimizin sağına soluna geldiler. Uzaylılar (UFO) bizim kolumuza (uçak kolu) geldi. Ben gibi birçok arkadaşım da uzay gemisini gürdü. Gece gördüğümüzden dolayı şeklini söyleyemeyeceğim. Benim koluma geldiğinde her halde 5-6 metre civarındaydı, kolumda uçtular. Balıkesir’den Denizli’ye kadar bizi takip ettiler. Yani uzaylı olduğunu düşündüğümüz...

Balıkesir'den Denizli'ye kadar bizi takip ettiler. Ondan sonra da Konya istikametinde ayrıldılar. Ben Konya istikametine ayrılır ayrılmaz yani "Konya temas edebilecek mi görebilecek mi?" diye Konya ile konuştuğumda herhâlde 2-3 saniye falan geçti.

"DENİZLİ’DEN KONYA’YA 1 SANİYEDE GİTTİLER"

Konya da "Bizim üstümüzde şu anda" dedi. Oradan Ankara'ya geçmişler. Sonra nereye kayboldular bilmiyoruz. Denizli'den Konya'ya olan mesafeyi 2 saniyede, 1 saniyede gidecek yeryüzünde böyle bir sistem olacağını düşünemiyoruz.

Uzay'dan geldiğinde sürat yüksek olduğu için yeryüzüne inebilmeleri için sürat düşürmeleri lazım. Ve bu sürati düşürürken de birçok kaza bile oluyor. Onun için 1-2 saniyede Denizli'den Konya'ya giden bir teknoloji 1983'te o sırada yoktu. Bizim bildiğimiz yoktu. Dünya üzerine böyle bir teknoloji yok. Çünkü yanar.

Balıkesir kule gördü, Kütahya radarından dışarıya çıkmışlar onlar seyrettiler. Konya’daki kule gördü, Etimesgut’taki ve daha sona Ankara’ya geliyorlar buradaki kuleler gördü. Rapor hazırladık ve Ava Kuvvetleri’ne gönderdik.

“KIZILDERİLİ KONUMUNDAYIZ”

Saldırgan olsalar bizim dünyada yaşamamız mümkün değil. Bizi dünyada yok etmek istiyorlarsa ellerinde her türlü imkân var. Biz Kızılderili konumundayız onlara göre.

KARAKUŞ'UN ÇEKTİĞİ FOTOĞRAFLAR

2021 yılda çektiği "esrarengiz" fotoğraflar hakkında Karakuş, "Bu fotoğrafları yerden çektim. Ben İstanbul'dan Ankara'ya gelirken çektim. Çok uzun süre devam etti. 30 dakika falan sürdü. 26 Kasım 2021'e ait bu fotoğraflar." dedi.

Uzaylıları görmüş 20 civarında arkadaşımız var. Maalesef kaybettik arkadaşlarımızı. Bende elimden geldiğince gördüklerimi anlatıyorum.

DEPREMDEN ÖNCE GÖRÜNDÜLER

Birkaç defa deprem olmadan birkaç gün önceden göründüler. Ben kötü olarak bakmıyorum. Belki de bizi uyarmak istiyorlardı.