Emekli vatandaşlara 5 bin 250 TL nakit desteği duyuruldu!

Emekli promosyon ödemeleri bankalar tarafından ödenmeye devam ediyor. Emekli promosyonlarını güncellediğini açıklayan bir diğer banka da İş Bankası oldu. İş Bankası'nın güncel emekli promosyon ödemesi ne kadar? İşte detaylar...

Emekli vatandaşlara 5 bin 250 TL nakit desteği duyuruldu!

Emekli promosyon güncellemeleri devam ediyor. Bir banka daha promosyon ödemelerinde güncelleme yaptıklarını duyurdu. Aralık ayı emekli promosyon ödemelerine ilişkin İş Bankası'nın internet sitesinde açıklama yapıldı. 

İş Bankası promosyon tutarı

İş Bankası'na 3 yıl boyunca emekli maaşı almayı taahhüt eden vatandaşlar 4 bin 500 liradan başlayan promosyon miktarı alabilecekler. İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, maaş arttığında emekli maaşı da 7 bin 500 liraya çıkıyor. İş Bankası'nın güncel Aralık ayı emekli promosyonları şöyle:

- 3 bin 500 Türk Lirası Altında Maaş Alanlara: 4 bin 500 Türk Lirası

- 3 bin 500 Türk Lirası – 7 bin 500 Türk Lirası Arasında Maaş Alanlara: 5 bin 250 Türk Lirası

- 7 bin 500 Türk Lirası – 10 bin Türk Lirası Arasında Maaş Alanlara: 6 bin 750 Türk Lirası

- 10 bin Türk Lirası ve Üzerinde Maaş Alanlara: 7 bin 500 Türk Lirası

İş Bankası tarafından ödenecek emekli promosyonundan yararlanmak isteyen emeklilerin bankanın resmi ödeme kanalları üzerinden maaş transferi ve promosyon başvurusu yapmaları gerekiyor. Emekli promosyon kampanyasına ilişkin detaylara resmi internet sitesi üzerinden ulaşılabilir.