Emeklilere müjde! Tek bir şartla 10 bin TL’ye kadar paranızı alabilirsiniz!

Emekli vatandaşları sevindiren bir kampanya başlatıldı. Emekli maaşı alan vatandaşlar için başlatılan kampanyada bin TL’den 10 bin TL’ye kadar kredi verilecek. Peki bu kampanyanın tek şartı nedir? İşte cevabı…

Emeklilere müjde! Tek bir şartla 10 bin TL’ye kadar paranızı alabilirsiniz!

Emeklileri sevindiren kampanyada nakit ihtiyacı olan kişilere 10 bin TL'ye kadar ödemeler 36 ay vadeli olarak yapılacağı bildirildi. Emekli maaş hesapları üzerinden başvurularını gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara verilecek olan düşük limitli kredilerde gelir belgesi istenmeden ihtiyaç kredisi adı altında işlem yapılarak kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor. Emekli maaş alan vatandaşların nakit ihtiyacı olmaları durumunda, işlemlerini gerçekleştirmeleri halinde kredi işlemleri uygun faiz oranları ile birlikte hemen verilmektedir. 

Başvuru şartları nelerdir?

Başvuru yapmak istiyorsanız, hangi bankadan emekli maaş alıyorsanız o bankanın emekli maaş hesabı üzerinden internet bankacılığı şifresiyle birlikte kredi başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Banka şubelerine gitmeden işlem yapacak kişiler, ayrıca bankaların kendi resmi internet siteleri üzerinden de ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilmektedir. 

Emekli maaş almış olduğunuz banka üzerinden sadece 10 BİN TL değil, daha yüksek limitlerde kredi kullanabilmeniz mümkün olmaktadır. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar nakit ihtiyacı olmaları durumunda maaş müşterisi olmasıyla birlikte diğer bankalardaki olan borçlarını kapatmak içinde borç kapatma kredileri başvurularını gerçekleştirebilmektedirler. Emekli maaş hesabınız üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız sizlerde maaş almış olduğunuz bankanın internet sitesine girerek buradaki kredi başvuru formunu doldurabilirsiniz.