Emeklilerin gözü bu haberde! Zam yapılacak mı?

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, zam haberi bekleyen emeklilere yönelik açıklamalarda bulundu. Meclis açıldıktan sonra emekliler için zam çalışmaları yapılacağını dile getiren Akbaşoğlu, "düzenlemeyi hep beraber meclisimizde yasallaştıracağız” şeklinde konuştu.

Emeklilerin gözü bu haberde! Zam yapılacak mı?

AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, emeklilerin merakla beklediği zam haberine değindi.

"MECLİS'TE YASALLAŞTIRACAĞIZ"

Akbaşoğlu, emeklilerin beklentileri doğrultusunda, emeklilerin yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi mecliste yasallaştıracaklarının müjdesini verdi.

Orta vadeli programın sonunda kişi başına düşen milli gelirin 15 bin dolara çıkaracaklarına dikkat çeken Akbaşoğlu, “Orta vadeli programın sonunda kişi başına düşen milli gelir 14 bin, 15 bin dolarlara çıkaracak bir noktayı hep beraber yakalayacağız. Ve bilhassa emeklilerimizin beklentisi noktasında da şunu ifade edeyim. İnşallah meclis açıldıktan sonra Çalışma Bakanlığımızın, Maliye Bakanlığımızın ve bu konuda Cumhurbaşkanımızın talimatı üzerine çalışmaları söz konusu inşallah yılsonuna kadar bu konuyla ilgili düzenlemeleri yapmak suretiyle emeklilerimizin de yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi hep beraber meclisimizde yasallaştıracağız” şeklinde konuştu.