Emniyetten kapkaççılara operasyon: 153 iş yeri ve ikamet arandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Beylikdüzü’nde 5 ayrı kapkaç suçunun işlendiğini tespit etti. 153 iş yeri ve ikamet adresine ait kamera kaydı görüntülerinin incelenmesi sonucunda 2 şüphelinin motosiklet ile kapkaç suçlarını gerçekleştirdikleri belirlendi. Şüphelilerin, kapkaç yöntemi ile ele geçirdikleri eşyaları Küçükçekmece’de bir işyerinde çalışan U.M. isimli kişiye sattıkları tespit edildi. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı, 1 kişi serbest bırakıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Beylikdüzü’nde 5 ayrı kapkaç suçunun işlendiğini tespit etti. Şüphelilerin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, 153 iş yeri ve ikamet adresine ait kamera kaydı görüntüleri incelendi. İncelemelerde, iki şüphelinin motosiklet ile kapkaç suçlarını gerçekleştirdikleri esnada aynı tip mont ve kask giydikleri belirlendi.

 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Şüphelilerin, kapkaç yöntemi ile ele geçirdikleri para, ziynet eşyası ve kredi kartı harici malzemeleri Küçükçekmece ilçesinde faaliyet gösteren bir işyeri çalışanı U.M. isimli kişiye sattıkları tespit edildi. Yürütülen saha çalışmalarında kimlik bilgileri belirlenen U.E.A. ve B.Ç. isimli şüpheliler, Esenyurt ilçesi Gökevler Mahallesinde bulunan bir sokak içerisinde olayda kullanmış oldukları motosiklet ile birlikte yakalandılar. Yakalanan şüphelilerden U.M., işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlarca serbest bırakıldı. U.E.A. ve B.Ç. isimli şüpheliler ise ‘Kapkaç’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.