Emre Altuğ aşk orucunu bozdu! Gazetecilerin sorusuna verdiği cevapla şaşırttı: "Hayatımda biri var"

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ aşk orucunu bozdu. Basın mensuplarının "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı. Altuğ, "Siz göremiyorsunuz, bugün o gün değil, bir şey açıklamak için henüz erken, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, gerektiği zaman açıklarım" diyerek, hayatında biri olduğunu ilk kez açıkladı.

Emre Altuğ aşk orucunu bozdu! Gazetecilerin sorusuna verdiği cevapla şaşırttı: "Hayatımda biri var"

Yakışıklı şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, basın mensuplarının "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Emre Altuğ, 2008 yılında hayatını birleştirdiği manken Çağla Şıkel ile 2015'te boşanmıştı. Bu ilişkiden Kuzey ve Uzay adında iki çocuğu olan sanatçı, son olarak aynı dizide rol aldığı Gözde Kansu ile aşk yaşadığı dedikodusuyla adından söz ettirmişti.

"BEN HAZIRIM AMA AŞK YOK" DEMİŞTİ!

İki çocuk babası Emre Altuğ, "Yanınızda ne zaman birini göreceğiz?" sorusuna, "Doğru zamanda görürsünüz. Ben hazırım ama henüz böyle bir durum yok" yanıtını vermişti.

Emre Altuğ aşk orucunu bozdu! Gazetecilerin sorusuna verdiği cevapla şaşırttı: "Hayatımda biri var" - Resim : 1

ADI GÖZDE KANSU İLE ANILMIŞTI

Rol arkadaşı ile katıldığı 49. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni'nde el ele kameralara yansıması hatırlatılan Altuğ, "Bir anlık bir şey. Gözde benim çok sevdiğim bir arkadaşım, düşmemesi için destek oldum sadece" karşılığını vermişti.

"BİRBİRİMİZİ TANIMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Emre Altuğ, önceki gün Zekeriyaköy'de objektiflere takıldı. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, "Uzun zamandır yanınızda kimseyi göremiyoruz. Hayatınızda biri var mı?" sorusu üzerine, "Siz göremiyorsunuz, bugün o gün değil, bir şey açıklamak için henüz erken, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, gerektiği zaman açıklarım" diyerek, hayatında biri olduğunu ilk kez açıkladı.