Emre Belözoğlu’ndan Fenerbahçe taraftarına: "İnsanı en sevdikleri vurabiliyormuş, küfürlü tezahüratı hak etmedim”

MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçe ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı sonrası sarı-lacivertli taraftarların kendisine yönelik tezahüratları için, “Hayatımda 150 yıl yaşasam, asla başıma gelmez diyeceğim bir şey oldu. Fenerbahçe taraftarından küfürlü tezahürat duyacağımı asla düşünmezdim. İnsanı en sevdikleri vurabiliyormuş. Gerçekten çok üzgünüm, küfürlü tezahüratı hak etmedim” dedi.

Emre Belözoğlu’ndan Fenerbahçe taraftarına: "İnsanı en sevdikleri vurabiliyormuş, küfürlü tezahüratı hak etmedim”

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında MKE Ankaragücü evinde ağırladığı Fenerbahçe’yi 3-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Maçın son anlarında Fenerbahçe taraftarının küfürlü tezahüratta bulunduğu Emre Belözoğlu açıklama yaptı.

Haber Global’e konuşan Emre Belözoğlu, “Hayatımda 150 yıl yaşasam, asla başıma gelmez diyeceğim bir şey oldu. Fenerbahçe taraftarından küfürlü tezahürat duyacağımı asla düşünmezdim. İnsanı en sevdikleri vurabiliyormuş” dedi.

Emre Belözoğlu’ndan Fenerbahçe taraftarına: "İnsanı en sevdikleri vurabiliyormuş, küfürlü tezahüratı hak etmedim” - Resim : 1

“FENERBAHÇE ALEYHİNE TEK SATIR CÜMLEM YOK”

Emre Belözoğlu, “Benim annem babam Fenerbahçeli. Ve onlara küfür edildi. Ben Fenerbahçeliyim. Gel dediler geldim, git dediler gittim. Sesimi bile çıkarmadım. Fenerbahçe aleyhine tek satır cümlem yok” diye konuştu. "

“GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜM, KÜFÜRLÜ TEZAHÜRATI HAK ETMEDİM”

Belözoğlu, “3 Temmuz’u yaşadık, otobüsümüz kurşunlandı. Hepsinde dimdik ayakta durduk. Fenerbahçe için. Gerçekten çok üzgünüm, küfürlü tezahüratı hak etmedim” ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu’ndan Fenerbahçe taraftarına: "İnsanı en sevdikleri vurabiliyormuş, küfürlü tezahüratı hak etmedim” - Resim : 2

“BEN EKMEK YEDİĞİM YERE İHANET ETMEM”

Belözoğlu, “Geçen yıl Başakşehir’deyken 7-0 yenildik Galatasaray’a. İkinci maç 1-0 bitti. Toplam 8 gol yedik. Fenerbahçe’de iki maçta Galatasaray’dan 6 gol yedi. Ben ekmek yediğim yere ihanet etmem” şeklinde konuştu