Emre Belözoğlu'ndan Seçil Erzan açıklaması: "Süpermarket değil banka müdürüne güvendik"

Kar vaadiyle aralarında futbolcu Emre Belözoğlu gibi isimleri dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan, tutuklu olarak yargılanmaya devam ediyor. Futbolcu Emre Belözoğlu, Erzan hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'ndan Seçil Erzan açıklaması: "Süpermarket değil banka müdürüne güvendik"

Yüksek kar vaadiyle aralarında ünlü futbolcuların da olduğu bir çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan dosyasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor... 

Mağdurlardan futbolcu Emre Belözoğlu, Seçil Erzan ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davası ile ilgili kendisine sorulan soruya yanıt veren Belözoğlu, sürecin takipçisi olduklarını belirtti.

 "SÜPERMARKET ÇALIŞANINA GÜVENMEDİK"

Emre Belözoğlu, mağdur olduğu ve kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen dolandırıcılık davasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Biz bir bankacılık işlemi yapacağımızı düşünerek, kuzenim vasıtasıyla bir yatırıma giriştik. Daha sonra işin ikinci, üçüncü gününde renginin değişmesine şahit olduk. Bize bankacılık işlemi yapıldığına dair kağıtlar verildi. Biz yine de buna güvenmedik ve bankaya kendisini şikayet ederek, bankanın müfettişlerini getirttik. Daha sonra da polislerin gelmesini isteyerek hukuksal haklarımızı kullandık. Şu an bu sürecin takipçisiyiz. Ne yazık ki popülist bir şekilde, insanların acılarından, yaşamış oldukları sıkıntılarından beslenen bir güruh var. Onlara söyleyebileceklerim, Allah onlara vicdan versin. Burada bir süpermarket çalışanı değil, bir banka müdürünün, bankacılık işlemi yaptığını söyleyerek, elimize bankanın kendi ürettiği kağıtlarla vermiş olduğu şeylere inandık. Onun dışında söyleyecek bir şeyim yok."