“En büyük hayalim” demişti! Erden Timur, Galatasaray’a 130 milyon euroluk dünya yıldızını getirmek istiyor! Bu olursa taraftar havalimanına akın eder

Galatasaray’ın transfer çalışmalarını yürüten Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur’un sarı kırmızılı takıma kazandırmak istediği dünyaca ünlü ismin Antoine Griezmann olduğu ortaya çıktı. Sarı kırmızılı takımın Fransız yıldızı Mertens’in yerine düşünüyor.

“En büyük hayalim” demişti! Erden Timur, Galatasaray’a 130 milyon euroluk dünya yıldızını getirmek istiyor! Bu olursa taraftar havalimanına akın eder

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray, yaz transfer döneminde Mauro Icardi, Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç ve Wilfreid Zaha’yı kadrosuna kattı.

Transfer görüşmelerini yürüten isim olan Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, çalışmalarını sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen sarı kırmızılı takım dünyaca ünlü bir yıldızı gündemine aldı.

“En büyük hayalim” demişti! Erden Timur, Galatasaray’a 130 milyon euroluk dünya yıldızını getirmek istiyor! Bu olursa taraftar havalimanına akın eder - Resim : 1

MERTENS’İN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Fanatik’in haberine göre İspanyol ekibi Atletico Madrid, yeni sezonda ilk 11’de düşünmediği Fransız yıldız Antoine Griezmann’ı bonservisiyle göndermeye oldukça sıcak bakıyor. Galatasaray, yıldız futbolcuyu Mertens’in yerine forvet arkasında kullanmak istediği ifade ediliyor.

PROJEYLE ETKİLEMEYE ÇALIŞACAKLAR

Suudi Arabistan ekipleri futbolcuyu transfer etmek için harekete geçse de sarı kırmızılı takımın Icardi ve Zaha transferlerinde olduğu gibi projeyle Griezmann’ı etkilemeye çalışacak.

“En büyük hayalim” demişti! Erden Timur, Galatasaray’a 130 milyon euroluk dünya yıldızını getirmek istiyor! Bu olursa taraftar havalimanına akın eder - Resim : 2

ERDEN TİMUR’UN EN BÜYÜK HAYALİ

Golcü futbolcu İspanyol ekibinden ayrılmaya karar verirse Galatasaray bu transfer için resmi görüşmelere başlayacak. Özellikle Erden Timur’un yakın çevresine “En büyük hayalim” diyerek Griezmann transferini işaret ettiği öğrenildi.

Kariyerinde Real Sociedad, Atletico Madrid ve Barcelona formaları giyen 32 yaşındaki Fransız yıldız geçen sezon Atletico Madrid’de çıktığı 48 maçta 16 gol attı, 19 asist yaptı.

“En büyük hayalim” demişti! Erden Timur, Galatasaray’a 130 milyon euroluk dünya yıldızını getirmek istiyor! Bu olursa taraftar havalimanına akın eder - Resim : 3

DEĞERİ 150 MİLYON EURO’YU GÖRMÜŞTÜ

Transfermarkt’a göre değeri 25 milyon euro olarak gösterilen Griezmann, en yüksek 150 milyon euro piyasa değerine ulaşmıştı. Barcelona’ya 2019 yılında kadrosuna kattığı Griezmann için Atletico Madrid’e 130 milyon euro ödemişti.