En ciddi isim olarak öne çıktı! Beşiktaş’tan ayrılan Şenol Güneş’e talip var! Kısa sürede teklif yapacaklar!

Azerbaycan Milli Takımı, Beşiktaş’tan ayrılan Şenol Güneş’i takımın başına getirmek istiyor. Kısa süre içinde Şenol Güneş’e teklif yapılacağı, Güneş’in de takım çalıştırmaya sıcak baktığı kaydedildi.

En ciddi isim olarak öne çıktı! Beşiktaş’tan ayrılan Şenol Güneş’e talip var! Kısa sürede teklif yapacaklar!

Teknik direktör Şenol Güneş, alınan kötü sonuçların ardından geçtiğimiz günlerde Beşiktaş yönetimi ile görüşerek istifa edip takımdan ayrılmıştı. Şimdilerde boşta olan ve bir takım çalıştırmayan Şenol Güneş’e talip çıktı.

Ferhat Kızıltaş’ın haberine göre EURO 2024 Elemeleri F Grubu'nun son maçında Belçika'ya 5-0 kaybeden Azerbaycan Milli Takımı, İtalyan teknik direktörü Giovanni De Biasi ile yollarını ayırma kararı almıştı. Özellikle maç sonu gazetecilerle tartışan ve küfür eden 67 yaşındaki hoca, "Böyle gerizekalı, aptal sorular görmedim" sözleriyle tepki çekmişti.

En ciddi isim olarak öne çıktı! Beşiktaş’tan ayrılan Şenol Güneş’e talip var! Kısa sürede teklif yapacaklar! - Resim : 1

ŞENOL GÜNEŞ’İN ADI ÖN PLANA ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde bir araya gelen Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkilileri yeni hocanın yerli ya da Türkiye'den biri isim olması için ortak görüş bildirdi. Konuşulan toplantıda Şenol Güneş ismi ağır bastı ve yakın zamanda resmi teklifin yapılacağı öğrenildi.

Azerbaycanlı gazeteci, CBC Sport ve Sportinfo TV yorumcusu Elçin Cafarov, Kızıltaş ile yaptığı görüşmede Şenol Güneş'in göreve aday en ciddi isim olduğunun bilgisini verdi.

En ciddi isim olarak öne çıktı! Beşiktaş’tan ayrılan Şenol Güneş’e talip var! Kısa sürede teklif yapacaklar! - Resim : 2

ŞENOL GÜNEŞ TAKIM ÇALIŞTIRMAYA SICAK BAKIYOR

Henüz emekli olmayı düşünmeyen ve İstanbul'da yaşayan Şenol Güneş'in yeniden bir takım çalıştırmaya sıcak baktığı belirtildi.

Azerbaycan Futbol Federasyonu yetkililerin yeniden yapılanma adına mutlaka takımın başına Türk bir teknik direktörün getirilmesi gerektiğini ve yılbaşına kadar kesin kararını vereceği öğrenildi.