En çok Ahmet Nur Çebi sevinecek! Jorge Jesus'tan Galatasaray'ı kızdıracak öneri!

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, deprem felaketi sonrası Hatayspor ile Gaziantep FK ile maç oynayacak takımlara 3 puan verilmemesi gerektiğini söyledi. Jesus, ligin sonunda 4 takım arasında play-off oynanmasını önerdi.

En çok Ahmet Nur Çebi sevinecek! Jorge Jesus'tan Galatasaray'ı kızdıracak öneri!

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Portekiz basının önemli gazetelerinden olan A Bola'ya konuştu. 

Deprem felaketi sonrası Gaziantep FK ve Atakaş Hatayspor'un ligden çekilmesine değinen Jesus, bu takımlarla maçı olan takımlara 3 puan ve 3 averaj verilmesinin yanlış olduğunu ifade etti.

"SKOR TABLOSU BOZULDU"

Jorge Jesus, "Futbol yaşanan trajediden daha önemli değil ama skor tablosu da bozuldu" dedi.

En çok Ahmet Nur Çebi sevinecek! Jorge Jesus'tan Galatasaray'ı kızdıracak öneri! - Resim : 1

ÇOK KONUŞULACAK ÖNERİ

Bu konuda bir alternatif sunan Jesus, "Puanlar sahada kazanıldığı için iki takım çekilene kadar yürürlükte olan klasman devam etmeli ve bundan sonra Gaziantep ve Hatayspor ile karşılaşacak rakipler bu maçlarda puan toplamamalıdır. Daha sonra, en iyi dört takım, şampiyonu belirlemek için bir play-off'a katılmalı" dedi. 

Jorge Jesus, "Bu seçeneğin herhangi bir uygulanabilirliği olup olmadığını bilmiyorum" diye de ekledi.

AHMET NUR ÇEBİ MAÇLARIN SAYILMAMASINI İSTEMİŞTİ

Diğer yandan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi bu konuda Jesus'un açıklamasına benzer ifadeler kullanarak, "Birileri gitmiş onlarla deplasmanda oynamış. Puan anlamında her kulüp mücadelede ediyor. Siz kalkar da şimdi iki maçını Antep'te deplasmanda oynamış bir takımla, iki maçını sahasında oynamış bir takımın almış olduğu puanların ligin tescilinde, sonunda adil olduğunu düşünebilir misiniz? Bence hayır. Bence yok kabul edilmeli" demişti.