Survivor'da yer yerinden oynayacak! İki yarışmacı diskalifiye ile karşı karşıya

En çok izlenen yarışma programlarından bir olan Survivor’da ortalığı karıştıracak bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia doğrulanırsa iki yarışmacının diskalifiye olması söz konusu… İsmail ve Batuhan Karacakaya'nın yarışmadaki sırrı ne, Acun Ilıcalı açıklama yapacak mı? İşte tüm detaylar...

Survivor'da yer yerinden oynayacak! İki yarışmacı diskalifiye ile karşı karşıya

Adada ismi sık sık aşk dedikodularıyla alınan Batuhan Karacakaya bundan yaklaşık 2 ay önce bir açıklama yapmış ve yaptığı açıklama çok dikkat çekmişti.

Açıklaması şöyleydi;

“Benim İsmail abiyle kader birliğim ve anlaşmam var. Bu anlaşmamızda şöyle; biz onun buraya gelmeden önce oturduk konuştuk. İkimizde şampiyon olmak için varız ama şampiyon tek kişilik. Bizde o yüzden 'Aramızda şampiyonluk kelimesini kaldıralım' dedik ve 'Bireysellik olana kadar birbirimize her anlamda destek olalım' dedik"

Ancak bu anlaşmanın sırrı aylar sonra ortaya çıktı. Öyle ki Survivor Panorama’da dahi çok tartışılan bir konu haline geldi.

Ortaya atılan iddialara göre, İsmail ile Batuhan Karacakaya adaya giriş yapmadan önce aynı otelde kaldılar. Burada kendi aralarında bir anlaşma yaparak, yarışma boyunca birlikte hareket edip herkesi eleyecek ve bunun yanında birbirlerinin isimlerini hiçbir şekilde yazmayacak olmaları…

Survivor Panorama’da da tartışılan bu iddianın gerçekliği kanıtlanırsa İsmail ve Batuhan Karacakaya diskalifiye edilebilir.

Öykü Çelik bahsetmişti

Öykü Çelik bu iddia ortaya atılmadan önce gruplaşmadan bahsetmişti. Eğer iddialar doğru çıkarsa Öykü Çelik de haklı çıkmış olacak.

Survivor'da yer yerinden oynayacak! İki yarışmacı diskalifiye ile karşı karşıya - Resim : 1

Acun Ilıcalı da ortaya atılan bu iddianın gerçek olması durumunda ne gibi yaptırım uygulayacağı da şimdiden merak konusu oldu.