En özel günlerinde başlarına korkunç bir şey geldi. Ancak damat öyle bir hareket yaptı ki, gelin bir kez daha aşık oldu

En özel günlerinde başlarına gelen korkunç şey, gelin ve damat ile birlikte tüm davetlileri dehşete düşürdü. Görevlilerin taşıdığı düğün pastası bir anda yerle bir olunca gelin ve damat ağızları açık, öylece kalakaldı. Ancak damat, düğününde eşini moralini düzeltmek için çok güzel bir hareket yaptı. O hareketi gören gelin, damada bir kez daha aşık oldu. Damat, düşen pastadan bir çatal alıp, gelinin de eşlik etmesi için yanına çağırdı.

Düğün günlerinde, salon görevlileri tarafından taşınan düğün pastasının düşürüldüğünü gören gelin ve damat kısa bir süre şoku yaşadı.

 En özel günlerinde başlarına korkunç bir şey geldi. Ancak damat öyle bir hareket yaptı ki, gelin bir kez daha aşık oldu - Resim : 1

DUYGU DOLU GÖZLERLE BAKTI

Pastaya dakikalarca bakan gelinin yüzündeki ifade 'Düğünüm mahvoldu' diyordu ancak damat tam da o anda öyle bir hareket yaptı ki, gelin eşine duygu dolu gözlerle saniyelerce baktı. Damat, gelinin üzüldüğünü görünce eline bir çatal ve yere düşen pastanın üst kısmından bir çatal pasta alıp yedi ardından geline döndü ve onunda gelmesi için işaret yaptı. O anlar, izleyenleri duygulandırdı. Sosyal medyada "Kızlar abuk sabuk tipleri sevmek yerine gerçekten sevmeyi bilen insanlarla beraber olursanız mutlu olursunuz... Haberiniz olsun" notuyla paylaşılırken çok sayıda yorum geldi. 

 En özel günlerinde başlarına korkunç bir şey geldi. Ancak damat öyle bir hareket yaptı ki, gelin bir kez daha aşık oldu - Resim : 2