Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'yı yan yana görenler şaştı kaldı

Geçtiğimiz eylül ayında tek celsede boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, aylar sonra bir araya geldi. Barıştıkları düşünülen çiftten Çıra, "Buluşup sadece iş yemeği yedik" diyerek iddiayı yalanladı. Gökhan Çıra en son yeni bir aşka yelken açtığı haberleri ile magazin gündemine düşmüştü.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'yı yan yana görenler şaştı kaldı

2019 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan Selin Ciğerci ile kendisinden 12 yaş küçük Gökhan Çıra, 9 Eylül'de Beykoz 1. Aile Mahkemesi'nde görülen davayla 15 dakika içinde boşandı. Ayrıldıktan sonra iş ortaklıklarını da bitiren ve sonrasında yeni ilişkilere yelken açan ikili, önceki akşam birlikte görüntülendi.

"İş yemeği yedik" dediler 

Ayrıldıktan kısa bir süre sonra akşam yemeğinde buluşan ikilinin evliliklerine 2. bir şansı verdikleri iddia edildi. Gökhan Çıra muhabirlerin, "Barıştınız mı? Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusuna, "Birlikte buluşup iş yemeği yedik. 'Hayırlı olsun' demeyelim" açıklamasını yaptı.

Selin Ciğerci ise sessizliğini korudu. Mekandan ayrı ayrı çıkan Ciğerci ve Çıra araçlarına binerek evlerinin yolunu tuttu. Kaynak:Snob Magazin