En Uzun Gece filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? En Uzun Gece filmi hangi ülke yapımı?

En Uzun Gece filmi bu akşam tv'de izleyici karşısına çıkıyor. Başrollerinde Ruby Rose ve Morgan Freeman'ın yer aldığı En Uzun Gece filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Yönetmen koltuğunda George Gallo'nun oturduğu ve orijinal adı Vanquish olan En Uzun Gece filmi hangi ülke yapımı?

En Uzun Gece filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? En Uzun Gece filmi hangi ülke yapımı?

Başrollerinde Ruby Rose ve Morgan Freeman'ın yer aldığı 2021 yapımı En Uzun Gece filmi bu akşam Show Tv ekranlarında ilk kez izleyicisi karşısına çıkıyor. Filmin senaryosunu Geroge Gallo ve Samuel Bartlett kaleme alırken yönetmenliğini yine George Gallo üstlendi. Aksiyon gerilim türündeki En Uzun Gece filmi hakkında detaylar merak konusu oldu. Peki, Orijinal adı Vanquish olan En Uzun Gece filmi hangi ülke yapımı? İşte detaylar...

EN UZUN GECE FİLMİ KONUSU NEDİR?

Genç bir anne olan Victoria, bir Rus uyuşturucu kuryesi olarak karanlık geçmişini geride bırakmaya çalışır. Ancak o ne kadar uğraşsa da geçmişinden kurtulamaz. Emekli bir polis olan Damon, Victoria’nın kızını rehin tutarak onu verdiği emirleri yerine getirmeye zorlar. Victoria, kızını yeniden görmek için silah ve motosikletini yeniden kullanarak bir dizi gangsteri alt etmeye çalışır.

En Uzun Gece filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? En Uzun Gece filmi hangi ülke yapımı? - Resim : 1

EN UZUN GECE FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Ruby Rose

Morgan Freeman

Patrick Muldoon

Nick Vallelonga

Julie Lott

Hannah Stocking

Joel Michaely

Miles Doleac

Chris Mullinax

Ele Bardha

EN UZUN GECE FİLMİ HANGİ ÜLKE YAPIMI?

Efsane oyuncu Morgan Freeman'ı başrolde göreceğimiz, 1 saat 35 dakika süren, Aksiyon, Polisiye, Gerilim türündeki En Uuzun Gece (Vanquish) filmi Amerika yapımıdır.