En yakın arkadaşını öyle bir şeyle öldürdü ki...

En yakın arkadaşını önce öldürdü sonra cinayet süsü vermek için şeytanın aklına gelmeyecek planını uyguladı. Genç kadının cinayet silahı ise göz damlası çıktı!

En yakın arkadaşını öyle bir şeyle öldürdü ki...

Amerika Birleşik Devletleri'nin kuzey eyaletlerinden biri olan Wisconsin'de yaşanan olay duyanları hayrete düşürdü. Jessy Kurczewski adlı kadının çok yakın bir arkadaşından sadece 300 bin dolar çalmakla kalmadı bir de kadını katledip cinayete intihar süsü vermeye çalıştı.

Geçen yılki ölümü şüpheli bulunan bir kadının katili, olay intihar olarak kayıtlara geçmiş olsa da dedektiflerin durumu araştırmaya karar vermesi üzerine 3 yıl sonra ortaya çıkarıldı. Katil ise maalesef kadının çok yakın bir arkadaşı çıktı.

Kurczewski, geçtiğimiz yıl polisi arayarak arkadaşını evinde ölü bulduğunu söylemiş, kadının üzerinde bulunan çok sayıdaki ağrı kesici hapı gören polis katilin 'intihara eğilimliydi' ifadesini de dikkate alan polis dosyayı kapatmıştı. Ancak durumdan şüphelenen dedektifler araştırmalarını derinleştirdiklerinde Jessy Kurczewski'nin ölen arkadaşından 2018 yılında 300 bin dolara yakın para çaldığını ortaya çıkardılar.

Göz damlasında bulunan bir sıvı

Üstelik maktule yapılan otopside çok yüksek miktarda tetrahydrozoline adılı zehirli madde bulundu. Bu madde göz damlalarında bulunan bir sıvı. Kurczewski, arkadaşının başına bunun göz damlalarını içtiği için geldiğini söylese ve polisi ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Kurczewski polise verdiği ifadede kadına 6 şişe göz damlası aldığını ve onun da bunların hepsini içtiğini çünkü kendini öldürmek istediğini söyledi.

Polisin ısrarla devam ettirdiği araştırmalar sonucunda Kurczewski'nin banka hesabında ölen arkadaşından 'çaldığı' 290 bin dolar bulundu. Bunun üzerine Kurczewski hem cinayet hem de hırsızlık suçlamasıyla hapse atıldı.

Kurczewski, henüz suçunu üstlenmezken mahkeme tarafından verilecek ceza merakla bekleniyor.

Kaynak: Hürriyet