En yakını önce paylaştı, sonra sildi! 6'lı masanın adayı o mu olacak?

6'lı masa dünkü toplantının ardından Pazartesi günü Cumhurbaşkanı adaylarını açıklayacaklarını duyurmuştu. Twitter'da "Başlıyoruz" diye atılan bir tweet önce paylaşıldı, sonra silindi. Aday o mu olacak?

En yakını önce paylaştı, sonra sildi!  6'lı masanın adayı o mu olacak?

Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için dün toplantı yapan 6'lı masa, karara vardıklarını duyurmuştu. Pazartesi günü Millet İttifakı'nın adayı kamuoyuna açıklanacak.  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğindeki toplantıya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldı. Toplantının ardından Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Deniz Demir önce tweet attı, ardından sildi. Bu paylaşımın ardından adayın Kılıçdaroğlu'nun olduğu kulisler arasında konuşuluyor.

PAYLAŞIMI ANINDA SİLDİ

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı Deniz Demir, sosyal medya hesabından bir tweet paylaşarak adeta adayın Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı. Ancak Demir çok konuşulan tweetini bir süre sonra kaldırdı.

En yakını önce paylaştı, sonra sildi!  6'lı masanın adayı o mu olacak? - Resim : 1