WhatsApp kullanıcıları dikkat! Devrim yapılacak

En yaygın kullanılan ve kullanıcı dostu olmasıyla bilinen sohbet ve haberleşme uygulaması WhatsApp 6 yeni özellik getirerek kullanıcılarının hizmetine sunacak.

WhatsApp kullanıcıları dikkat! Devrim yapılacak

Çok yaygın kullanılan dünyaca ünlü uygulama yeni özelliklerle kullanıcılarına kolaylık ve konfor sunma hazırlığında. Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın 2021'de kullanıcıları heyecanlandıracak 6 yeni özelliği yayınlaması bekleniyor.

Çok sevilen mesajlaşma ve haberleşme uygulaması konumunda yer alan Whatsapp, uygulamanın kullanımını kolaylaştırmak ve uygulama içi sorunları daha hızlı çözmek adına yeni özellikler eklemeye 2021 yılında da devam etmeye hazırlanıyor.

İşte WhatsApp'a gelecek yeni özellikler

Çoklu cihaz desteği: Yeni özellik kullanıcıların cihazlarını birbirine bağlayarak tek hesapta görüntülemesine olanak sağlayacak.

WhatsApp Web masaüstü uygulamasıyla arama yapma: Özelliğin kullanıma girmesiyle masaüstü uygulamalarından sesli arama yapılabilecek. Özellikle pandemi süresince telekonferanslara olan ilginin artmasıyla bu özellik kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak.

Videoları sessize alma: Uygulamanın kullanıcılara videoları sessize alabilecekleri bir özellik sunması bekleniyor. Bu özellikle istemediğiniz videoları sessize alabileceksiniz.

Tatil Modu: WhatsApp, bir süre önce bu özelliği ‘Arşivlenen Sohbetleri Yoksay’ adı altında geliştirmeye başlamış, ardından çalışamaları durdurmuştu. Tatil Modu (Vacation Mode) ile söz konusu özellik bir kez daha gündeme geldi. WhatsApp’ın önümüzdeki günlerde bu özelliği Android kullanıcılarına sunması bekleniyor.

Sigorta: Platform, bu özellik ile Hindistan’daki kullanıcılarının WhatsApp üzerinden sağlık sigortası ve emeklilik programları satın almalarının yolunu açacak. Özellik şimdilik pilot bölgelerde uygulanacak.

Kaçırılan grup aramalarına dahil olma: Bu güncelleme ile kullanıcılar kaçırdıkları grup aramalarına sonradan dahil olabilecek. Böylece artık katılımcı eklemek için grup görüşmesinin yeniden başlatılmasına gerek kalmayacak. Bir kişi sonradan da konuşmaya dahil olabilecek.