Ender Saraç, korona şüphesiyle karantinaya alındı

Katıldığı her programda korona virüsüne karşı alınması gereken önlemleri anlatan Ender Saraç, pazartesi günü rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Koronavirüs testi yapılan Saraç, karantinaya alındı.

Ender Saraç, korona şüphesiyle karantinaya alındı

 
Ekranların en sevilen yüzlerinin başında gelen diyetisyen Ender Saraç, korona virüs şüphesiyle geçtiğimiz pazartesi günü hastaneye kaldırıldı. Korona virüs testi yapılan Saraç'ın sonuçları bekleniyor.

 TEST SONUCU HENÜZ ÇIKMADI

Korona virüsün etkisi gösterdiği günden bu yana konuk olduğu programlarda hastalıklara karşı alınması gereken önlemleri anlatan Ender Saraç, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Üst solunum yolunda sorun yaşaması nedeniyle hastaneye başvuran Ender Saraç'ın eşi Benan Saraç, Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta isimli programa telefonla bağlanarak Saraç'ın korona virüs test sonucunu beklediğini ve şu anda karantinada olduğunu söyledi.

 "TESTİ KENDİ İSTEĞİYLE YAPTIRDI"

Eşinin hastalık sürecini anlatan Benan Saraç "Sentom ilerlemeden önlem almak için kendi isteğiyle gitti ve yine kendi isteğiyle bu testi yaptırmak istedi" derken sosyal medyada Saraç'ın solunum cihazına bağlandığı ve ciğerlerini hasar gördüğü yönündeki haberleri yalanladı.