Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan İliç’te! “Göçük altındaki kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz”

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan İliç’te vatandaşlarla bir araya geldi. Valisi Hamza Aydoğdu’nun da katıldığı programda, İliç’teki madende meydana gelen toprak kayması sonucu göçük altında kalan işçilere ulaşılması için yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Bakan Bayraktar, ”Birlikte beraber gece gündüz çalışarak göçük altında kalan kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bugünleri birlikte dayanışma içinde aşacağız." dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan İliç’te! “Göçük altındaki kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz”

Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen maden faciasında, toprak altında kalan 9 işçiyi arama çalışmaları heyelan riski nedeniyle yapılamıyor. Toprak altındaki işçilerin aileleri ve yakınları ise gözyaşları içinde acılı bekleyişlerini sürdürüyor.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da Erzincan İliç’te vatandaşlarla bir araya geldi. Valisi Hamza Aydoğdu’nun da katıldığı programda, İliç ilçesindeki madende meydana gelen toprak kayması sonucu göçük altında kalan işçilere ulaşılması için yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verildi.

Dayanışmaya vurgu yapan Bakan Bayraktar, ”Birlikte, beraber gece gündüz çalışarak göçük altında kalan kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. Bugünleri birlikte dayanışma içinde aşacağız." dedi.