Enerji verimliliği için 4 kategoride yarış var!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, TÜBİTAK iş birliğiyle 2021'de liseler arası Enerji Verimliliği Proje Yarışması düzenleyeceğini duyurdu. Öğrenciler dört önemli sektör için kafa yoracak.

Enerji verimliliği için 4 kategoride yarış var!

Son dönemde ekonomik kaygıların yanında üretim ve tüketim şekillerinin doğa üzerinde yarattığı hasar da gündemin odağında... Şirketler doğa dostu projeler ile ekonomik olarak da bütçelerini sarsmayacak projelere yöneliyor. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve TÜBİTAK, enerji verimliliğinde farkındalık çalışmalarına bir yenisini ekliyor. 2021'de Lise Öğrencileri Enerji Verimliliği Proje Yarışması düzenleniyor. İşte yarışmaya ilişkin detaylar...

2021 Yılı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı-TÜBİTAK Lise Öğrencileri Enerji Verimliliği Proje Yarışması 4 kategoride gerçekleşecek:

*Konut
*Sanayi
*Ulaşım
*Tarım

Lise Öğrencileri Enerji Verimliliği Proje Yarışması’na ilişkin yapılan açıklamada, "Lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri özellikle Konut, Sanayi, Ulaşım ve Tarım sektörlerinde, enerjinin verimli kullanılması konusunda bilinçlendirmektir. Bu amaca uygun olarak sunulan projelerin, yukarıda anılan sektörlerde, enerjinin verimli kullanılmasına, enerji tasarrufuna, enerji tasarrufunun çevreyle ilişkisi ve etkilerine yönelik olması ve Türkiye ekonomisine katkıda bulunabilecek, uygulanabilir önerilerden oluşması gerekir" denildi.

Başvurular ne zaman başlayacak?

Yarışmanın kapsamına ilişkin "Program kapsamında düzenlenecek olan yarışmaya yönelik kuralları, işlemleri ve yükümlülükleri kapsar. Proje Başvuruları yarışmanın son başvuru tarihi olan 02 Mart 2021 tarihi, saat 17.30’a kadar Enerji Verimliliği ve Çevre Dairesi Başkanlığı adresine iletilmiş olmalı" bilgileri verildi.

Alış 32,5977
Satış 32,6024
Değişim 0,13
Son Değer 32,6000
En yüksek 33,09
En düşük 32,49
Haftalık Değişim 0,00%
Haftalık En Düşük 0,00
Haftalık En Yüksek 0,00
Aylık Değişim 0,00%
Aylık En Düşük 0,00
Aylık En Yüksek 0,00