Enes Arıkan ‘Asoka’ akımına son noktayı koydu! Düşük bütçeli videosu izleyenleri kahkahaya boğdu!

Son zamanlarda sosyal medya hesabını aktif kullanan Enes Arıkan, paylaşımlarıyla da takipçilerini kahkahaya boğuyor. Son olarak TikTok’ta viral olan ‘Asoka’ akımını özgün versiyonuyla çeken Arıkan, Instagram hesabından da paylaştı. Enes Arıkan’ı o halleri izleyenleri gülmekten yıktı geçirdi.

Rol aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Enes Arıkan, son olarak Camdaki Kız dizisinde ‘Muzo’ karakterine hayat vermişti.

Enes Arıkan ‘Asoka’ akımına son noktayı koydu! Düşük bütçeli videosu izleyenleri kahkahaya boğdu! - Resim : 1

KOMİK VİDEOLARIYLA ÇOK KONUŞULUYOR

Sosyal medya hesabından çektiği komik videolarla da son döneme damga vuran Arıkan, son olarak TikTok’taki ‘Asoka’ akımını çekti.

ABARTI İÇERİYOR

TikTok’ta yüz binlerce kişinin çektiği akım, Kareena Kapoor Khan ve Shah Rukh Khan'ın başrollerini paylaştığı 2001 Bollywood filmi Asoka'daki San Sanana şarkısı eşliğinde abartılı Hint gelin saçı, makyajı ve kıyafetleri içeriyor.

Enes Arıkan ‘Asoka’ akımına son noktayı koydu! Düşük bütçeli videosu izleyenleri kahkahaya boğdu! - Resim : 2

"DÜŞÜK BÜTÇELİ ASOKA AKIMI"

Ünlü oyuncu Arıkan’da bu akımdan geri kalmadı. Paylaşımına “Düşük bütçeli Asoka akımı” notunu düşen Enes Arıkan, o hallerini Instagram hesabından paylaştı.

Enes Arıkan ‘Asoka’ akımına son noktayı koydu! Düşük bütçeli videosu izleyenleri kahkahaya boğdu! - Resim : 3

"MAHVOLDUM GÜLMEKTEN"

 Arıkan’ın hayranları paylaşımına “Mükemmel sonuç”, “Çıkamıyorum bundan çıkamıyorum”, “Hiç mi üşenmedin?”, “Mahvoldum gülmekten”, “Kaliten bütçe düşüklüğünü kapatmış”, “Akıma son noktayı koydun” gibi yorumlarda bulundu.

Enes Arıkan ‘Asoka’ akımına son noktayı koydu! Düşük bütçeli videosu izleyenleri kahkahaya boğdu! - Resim : 4