Barbaroslar Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ne zaman başlıyor? Barbaroslar oyuncuları ve konusu

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe’nin başrolünde yer aldığı Barbaroslar Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi için geri sayım başladı. TRT1 ekranlarından izleyici karşısına çıkacak dizinin yayın tarihi belli oldu. Peki, Barbaros Akdeniz’in Kılıcı dizisi oyuncuları kim, konusu nedir?

Barbaroslar Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ne zaman başlıyor? Barbaroslar oyuncuları ve konusu

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi TRT1 ekranlarında seyircisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Fragmanı ile merak uyandıran dizinin başrolünde Engin Altan Düzyatan' ve Ulaş Astepe yer alıyor. Merakla beklenen Barbaroslar dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Barbaroslar Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ne zaman başlıyor? Barbaroslar oyuncuları ve konusu - Resim : 1

BARBAROSLAR BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI DİZİSİ NE ZAMAN?

Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatının anlatıldığı Barbaroslar Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi için nefesler tutuldu. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrolü paylaştığı Barbaroslar dizisi 16 Eylül perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek.

Barbaroslar Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ne zaman başlıyor? Barbaroslar oyuncuları ve konusu - Resim : 2

BARBAROSLAR BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI DİZİSİ OYUNCULARI

Senaryosunu Ozan Aksungur,  Oğuz Ayaz ve Cüneyt Aysan'ın kaleme aldığı Barbaros dizisinin kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu yer alıyor.

Barbaroslar Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi ne zaman başlıyor? Barbaroslar oyuncuları ve konusu - Resim : 3

BARBAROSLAR BARBAROSLAR AKDENİZ’İN KILICI KONUSU NEDİR?

Barbaroslar dizisi konusu Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatıdır. Barbaroslar dizisi Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa ve Oruç Reis'in hayatını konu ediniyor.