Elçin Sangu partneri mi olacak? Engin Altan Düzyatan'dan açıklama geldi

Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın Star TV'de yayınlanacak Çöp Adam dizisinde başrol oynayacak. Partnerinin de Elçin Sangu olacağı konuşuluyor. Konuyla ilgili Düzyatan açıklama yaptı.

Elçin Sangu partneri mi olacak? Engin Altan Düzyatan'dan açıklama geldi

Star TV ekranlarında başlayacak olan Çöp Adam dizisinin başrolü yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan oldu. Düzyatan'ın partnerinin de Elçin Sangu olacağı söyleniyordu. tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Engin Altan Düzyatan konuyla ilgili açıklama yaptı.

Star TV'de yayınlanacak olan "Çöp Adam" şimdiden heyecan yarattı

Engin Altan Düzyatan’ın ‘Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ dizisinin ardından yeni çekeceği proje merak konusuydu. Düzyatan, OGM Pictures’ın patronu Onur Güvenatam’la Star TV’de ekrana gelecek “Çöp Adam” dizisi için el sıkıştı. Şu günlerde ünlü oyuncu imza aşamasında… Dün Etiler’deki ünlü restoran Da Mario’da iş yemeği çıkışı görüntülenen Düzyatan “Görüşüyoruz şu anda… İyi bir aşamadayız… Daha fazla bilgi almak için yapımcılar ve gerekli merciler açıklama yapacaktır. Heyecanlı bir süreç bakalım, toplantılarımız devam ediyor” dedi.

Elçin Sangu partneri mi olacak? Engin Altan Düzyatan'dan açıklama geldi - Resim : 1

Elçin Sangu ile görüşmeler devam ediyor

Dizinin başrol kadın yıldızı için de Elçin Sangu’la görüşmeler sürüyor. Yağız Alp Akaydın’ın yöneteceği dizide Engin Altan Düzyatan’ın “Tamer” adlı sonradan çok zengin olmuş bir adama hayat verecek. Takıntılı bir şekilde Peri’ye aşık olan Tamer’in hikâyesi daha önce ekranda alışık olmadığımız bir dünyayı seyirciye sunacak.

Elçin Sangu partneri mi olacak? Engin Altan Düzyatan'dan açıklama geldi - Resim : 2