Enkaz altında 500 bin TL'lik altın dolu çantayı buldu, vakit kaybetmeden tek bir şey yaptı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin vurduğu 10 kentten biri de Adıyaman oldu. Afyonkarahisar İl Özel İdaresine bağlı ekipler tarafından Adıyaman'da arama kurtarma çalışmaları devam ederken enkaz altında yaklaşık 500 bin TL değerinde altın dolu çanta buldu. Bulunan yüzbinlerce lira değerindeki çanta, ekipler tarafından sahibine teslim edildi.

Enkaz altında 500 bin TL'lik altın dolu çantayı buldu, vakit kaybetmeden tek bir şey yaptı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından 10 ilde büyük yıkım yaşandı. O illerden biri de Adıyaman oldu. Enkaz altında kalanları kurtarmak için Afyonkarahisar İl Özel İdaresine bağlı ekipler, bölgeye intikal etti. Çalışmalar sürerken, enkaz altında ekipler tarafından altın dolu çanta bulundu. 

TAKDİR TOPLADILAR

Adıyaman’da yaşanan depremin ardından çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edilirken bölgeye Afyonkarahisar'dan giden bir görevli bulduğu çantayı sahibi Sedat R.’ye teslim etti. Çantanın içerisinde 60 adet ata lira, iki adet de 20 gram bileziğin olduğu kaydedildi. Arama kurtarma ekibindeki görevlinin bu davranışı takdir topladı.