Enkaz altında kalan polis eşini ve 3 çocuğunu toprağa verdi! Cenaze törenindeki hali yürekleri dağladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Hatay'da enkaz altında kalan 46 yaşındaki Özel Harekat polisi Ahmet Elibol ve 3 çocuğu toprağa verildi. Depremde yaralanan polis memurunun eşi, cenaze törenine tekerlekli sandalye katıldı. Gözyaşları içinde eşinin tabutuna son kez dokunan Zehra Elibol, yürekleri dağladı.

Enkaz altında kalan polis eşini ve 3 çocuğunu toprağa verdi! Cenaze törenindeki hali yürekleri dağladı

Kahramanmaraş merkezli 9 saat arayla meydana gelen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki iki büyük depremde Hatay’da göçük altında kalan Özel Harekat polisi Ahmet Elibol (46) ve 3 çocuğu hayatını kaybetti. Eşi Zehra Elibol ise enkaz altından yaralı olarak çıkarıldı. Genç polis ve çocuklarının vefatı, yakınlarını ve hemşehrilerini yasa boğdu.

Enkaz altında kalan polis eşini ve 3 çocuğunu toprağa verdi! Cenaze törenindeki hali yürekleri dağladı - Resim : 1

SON KEZ DOKUNDU

Polis için Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene genç polisin çok sayıda meslektaşı, annesi ve hastaneden tekerlekli sandalye ile gelen eşi katıldı. Eşinin tabutuna tekerlekli sandalye üzerinden son kez dokunan kadının o anları ise yürekleri dağladı. Polisin annesi Rahime Elibol ise tabuta sarılarak ağladı. Diğer taraftan çiftin 3 çocuğu ise geçtiğimiz günlerde toprağa verilmişti.

Enkaz altında kalan polis eşini ve 3 çocuğunu toprağa verdi! Cenaze törenindeki hali yürekleri dağladı - Resim : 2

3 ÇOCUĞUNUN YANINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Törene Burdur Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Mustafa Güder, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze törenin ardından Bucak ilçesi Alaattin Mahallesi Köle Mezarlığında daha önce defin edilen 3 çocuğunun yanında toprağa verildi.

Enkaz altında kalan polis eşini ve 3 çocuğunu toprağa verdi! Cenaze törenindeki hali yürekleri dağladı - Resim : 3