Enkaz altındaki buzdolabının buzluğundan herkesin söylemeye çekindiği acı bir gerçek çıktı

Deprem bölgesindeki bir enkaz alanında çekilen fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Depremden etkilenen vatandaşların kış için buzluğa erzak hazırlığı yaptığı görülürken, fotoğrafa ilişkin "İnsanoğlunun yarını yok. Yarın yaşayacağını bilmeden böyle hazırlanıyorsun işte" şeklinde yorumlarda yapıldı.

Enkaz altındaki buzdolabının buzluğundan herkesin söylemeye çekindiği acı bir gerçek çıktı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı deprem sonrasında binlerce bina yıkıldı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan ve 'Yüzyılın felaketi' olarak anılan depremin ardından sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ve videolar, depremin acı tarafını bir kez daha yüzlere tokat gibi çarpıyor. Bir kullanıcı tarafından enkazda çekilen bir fotoğraf sosyal medyada gündem oldu. Fotoğraf, öyle çok şey anlatıyor ki fotoğrafı görenlerin adeta boğazı düğümlendi. 

Enkaz altındaki buzdolabının buzluğundan herkesin söylemeye çekindiği acı bir gerçek çıktı - Resim : 1

KIŞLIK YİYECEKLER ETRAFA SAÇILDI

Enkazda çekilen fotoğrafta, deprem sonrasında bir evin mutfağında devrilen buzdolabının buzluğundan etrafa saçılan kışlık yiyecekler bulunuyor. "Göremeyeceği kışa hazırlık yaptıran dünya değil misin" yorumuyla fotoğrafı paylaşan kullanıcıya, diğer kullanıcılardan adeta yorum yağdı. Duygusal kareye bir kullanıcı, "Bunları yaparken hep deriz Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin sonrasını bilemeyiz" yorumunda bulunurken başka bir kullanıcı, "O kadar anlamlı ki" yorumunda bulundu.