Enkaz altındayken Zeynep Bastık'ın şarkısını istemişti! Ünlü şarkıcıdan Ayfer ve kardeşine büyük destek

Depremin 99. saatinde enkaz altındayken kurtarma ekibinden Zeynep Bastık'ın Gül Beyaz Gül şarkısını isteyen 15 yaşındaki Ayfer'e ünlü şarkıcıdan cevap geldi.

Enkaz altındayken Zeynep Bastık'ın şarkısını istemişti! Ünlü şarkıcıdan Ayfer ve kardeşine büyük destek

 "Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında enkaz altında kalan iki kız kardeş, 99. ve 101. saatlerde çıkarılmıştı. 15 yaşındaki kız çocuğu enkaz altındayken kurtarma ekiplerinden Zeynep Bastık'ın şarkısını istedi. Bastık haberi duyunca anında harekete geçti.

GÜL BEYAZ GÜL ŞARKISINI İSTEDİ

Kurtarma sırasında 15 yaşındaki Ayfer, dondurmayı özlediğini ve şarkıcı Zeynep Bastık'ın "Gül Beyaz Gül" şarkısını dinlemek istediğini söyledi. Bilincini açık tutmak için çocukla sürekli konuşarak, sorular soran itfaiye ekipleri, genç kıza cep telefonundan açtıkları "Gül Beyaz Gül" şarkısını dinletti.

 

ZEYNEP BASTIK'TAN "HELAL OLSUN" DEDİRTEN HAREKET

Zeynep Bastık şunları söyledi: Ayfer'e ve kız kardeşine ulaştık, ailesine yakınlarını kaybettiğini öğrendik, çok çok üzgünün. En kısa sürede bir araya geleceğiz Ayfer'le. O, şarkı, konser ne isterse... Kız kardeşiyle birlikte eğitim hayatları boyunca maddi maneci yanlarında olacağıma da söz veriyorum. Ayfer sayende tarifsiz duygular içindeyim. Sana ve kardeşine sarılmak için gün sayacağım.

Enkaz altındayken Zeynep Bastık'ın şarkısını istemişti! Ünlü şarkıcıdan Ayfer ve kardeşine büyük destek - Resim : 2