Enkazdan 128 saat sonra çıkarıldı! Josef ile kartal pozu verdi!

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, "asrın felaketi" Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da yıkılan apartmanın enkazından 128 saat sonra çıkarılan 13 yaşındaki Arda Can Övün'ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Josef, önceki günlerde canlı yayında depremzedeler için yardım toplamıştı.

Beşiktaşlı futbolcu Josef de Souza, "asrın felaketi" Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay'da yıkılan apartmanın enkazından 128 saat sonra çıkarılan 13 yaşındaki Arda Can Övün'ü tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi'nde yıkılan apartmanın enkazından kurtarılan Arda Övün, ilk müdahalesinin ardından Adana Şehir Hastanesine getirildi. Tedavisi süren Arda'ya, tutkunu olduğu ve çok sevdiği Beşiktaş'ta forma giyen oyunculardan Josef de Souza ziyarette bulundu.

Oyuncuyu karşısında gören Arda, kısa süreli şaşkınlığın ardından büyük mutluluk yaşadı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüntülü görüşme gerçekleştirdiğini anımsatan Arda, "Çok mutlu oldum. Kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

"KARTAL POZU" VERDİLER

Josef de Souza ise imzaladığı formasını Arda'ya vererek, "Seni tebrik ediyorum. Sen bir kahramansın. Türk halkının da bir kahramanısın. Herkes, senin ne kadar güçlü olduğunu biliyor. Seninle fotoğraf çektirmek benim için bir onur. Geçmiş olsun kardeşim." ifadesini kullandı.

Ziyarette Josef de Souza ile Arda "kartal pozu" verdi, fotoğraf çektirdi.

Adana Beşiktaşlı İşadamları Derneği Başkanı Sitemkar Bolsoy ise Arda'nın artık Beşiktaş camiasına emanet olduğunu ifade ederek, "Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Arda'yı Beşiktaş Kolejinde okutacağını ve takibini de bizzat kendisinin yapacağını söyledi. İnşallah bu zor zamanları atlatacak, geleceği çok daha güzel ve parlak olacak. Arda, Beşiktaş'ın evladı ve kahramanı. Ona sahip çıkacağız." diye konuştu.