Enkazdan gelen ses yürekleri yaktı: Arkada kardeşim var...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem pek çok ilden hissedildi. Korkunç deprem sonrası yıkılan binalarda çalışma sürerken enkazdan gelen "Arkada kardeşim var" sözleri yürekleri yaktı.

Dün gece Kahramanmaraş merkezli 7.4 büyüklüğündeki deprem meydana geldi.Depremden 10 şehir etkilendi. Çevre ülkelerden de hisseden deprem sonrası enkaz altında kalan vatandaşlara ulaşılmaya çalışılıyor. Diyarbakır Bağlar'da yıkılan bir binanın altında kalan aile fertleri ise kendilerini kurtarmaya gelenlerle iletişime geçti. Deprem altında yardım bekleyen bir genç, ise kurtarılanlarla konuştu.

 "KARDEŞİM TEPKİ VERİYOR, SES GELİYOR"

Bağlar'da depremde yıkılan binanın altında kalanlar olduğu bildirildi. Bunun üzerine bölge sakinleri seferber oldu. Enkaz altında görüntülenen bir genç, "Ablam, kardeşim ve ben buradayız. Kardeşim tepki veriyor. Ses geliyor "dedi.

ANBEAN KAMERADA

Kurtarmaya gelenlerle enkaz altındaki gencin konuşması anbean kameraya yansıdı.Deprem bölgesinde enkaz üzerinde yoğunluk olmaması, kurtarma ekiplerine destek olunması istendi.