Ensest ilişki cinayeti

39 yaşındaki adam ensest ilişki yaşadığı yeğenini 4 yaşındaki çocuğunun önünde vahşice öldürdü. Savunması çıldırtan adam hakkında hazırlanan polis raporlarının detayları kan dondurdu.

Ensest ilişki cinayeti

34 yaşındaki kadın, yıllardır ensest ilişki yaşadığı 39 yaşındaki amcası tarafından çocuğunun önünde vahşice katledilerek öldürüldü. Olayın ardından yaşananların nefsi müdafaa olduğunu iddia eden adam, ensest ilişki yaşadığını kabul etti.

Olay, Amerika'nın Florida eyaletine bağlı Orange County bölgesinde meydana geldi. Pazartesi günü yaşanan olayda, 39 yaşındaki Salah Hamlette, 34 yaşındaki yeğeni Porche Abraham'ı 4 yaşındaki kızının önünde defalarca bıçaklayarak katletti.

Tüm yaşananlara tanık olan 4 yaşındaki küçük kız sosyal hizmetler tarafından koruma altına alınırken, ilk başta 'yeğenini öldüren amca' olarak ele alınan olayı araştıran dedektifler korkunç gerçeğe ulaştı. Amca Salah, yıllardır yeğeni ile ensest ilişki yaşıyordu.

Her şeyi itiraf etti

Yaşanan olayın nefsi müdafaa olduğunu savunan Salah Hamlette, yeğeni Porche Abraham'ı kendini savunmak için öldürdüğünü ileri sürdü. Olaydan bir gece önce yeğeni ile birlikte uyuşturucu kullandıklarını kaydeden Salah, yeğeninin kendisine silah çektiğini ve bu sırada eline geçen bıçağı vücdunun çeşitli yerlerine sapladığını iddia etti.

Ancak olaya tanık olay 4 yaşındaki çocuk uzmanlar eşliğinde verdiği ifadede annesinin silahı doğrulttuğunu ancak Salah'ın onu yere attığını ve bıçakladığını söyledi.

Kurban ile bir süre boğuştuklarını ileri süren Salah'ın yalan söylediği düşünen adli tıp uzmanları, Salah'tan oldukça zayıf ve küçük bir vucüt yapısına sahip olan kadının zarar verebilecek güçte olmadığına inandıklarını kaydetti.