Erdal Özyağcılar'dan şaşırtan Monica Bellucci yorumu: 2 bin TL verip...

Usta tiyatrocu geçen günlerde ülkemize gelen dünyanın en etkileyici kadınları arasında gösterilen İtalyan oyuncu Monica Bellucci'nin gösterisini nasıl diline doladı?

Tolgahan Sayışman'ın yapımcılığını üstlendiği "Aynasız Haluk" filminde rol alan usta oyuncu Erdal Özyağcılar, İstihbarat Şefimiz Çağdaş Nuri Altuntaş'ın sorularını yanıtladı.

Özyağcılar, geçmişte beraber "Elveda Rumeli" dizisinde kamera karşısına geçtiği Tolgahan Sayışman'a destek verdiğini anlattı. 74 yaşındaki usta oyuncu son yıllarda sinemada ağırlıklı olarak "Recep İvedik" gibi komedi filmlerinin çekilmesini değerlendirdi.

Erdal Özyağcılar unutulmaz dizi "Elveda Rumeli"nin ardından 15 yıl sonra yine Makedonya'da dizi çekmeye hazırlandığını açıkladı.

Özyağcılar genç kuşak oyuncular arasında kadın yıldızların daha başarılı olduğunu savundu.

Düzenli olarak reytinglere baktığını belirten usta oyuncu, yapımcıların sosyal medyada takipçi sayısı daha çok olan oyuncularla çalışmasını ti'ye aldı. Erdal Özyağcılar hayatının filminin çekilmesini de istemediğini ifade etti.

Usta tiyatrocu geçen günlerde ülkemize gelen dünyanın en etkileyici kadınları arasında gösterilen İtalyan oyuncu Monica Bellucci'nin gösterisini de diline doladı.