Sahte hesaptan paylaşılan fayton kararı ortalığı karıştırdı

Twitter'da Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül adına açılan sahte hesaptan fayton faliyetlerinin durdurulduğu bilgisi paylaşıldı. Bu paylaşım onbinlerce kullanıcı tarafından beğeni aldı ve paylaşıldı. gerçek ise bambaşkaydı...

Sahte hesaptan paylaşılan fayton kararı ortalığı karıştırdı

Kuşadası'nda fayton faliyetlerinin durudurulduğu açıklanmıştı. Bu açıklamanın ardından gözler sık sık tartışmalara neden olan Adalar'daki faytonlara çevrildi. Dün sosyal medya, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül adına yapılan fayton açıklamasını konuştu.

Erdem Gül adına Twitter'dan açılan bir hesaptan "Kuşadası'nın ardından bizler de, Adalar Belediyesi olarak fayton faaliyetlerinin son bulduğunu ve atlarımızı emekliye ayırdığımızı kamuoyu ile paylaşmaktan mutluluk duyuyorum." açıklaması yapıldı.

Bu açıklama onbinlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşıldı ve beğenildi. Konun soyal medyada gündem haline gelmesinin ardından Adalar Belediyesi resmi hesabından açıklama yaptı.

Faytonlarla ilgili tüm yetki ve sorumluluğun İBB'ye bağlı UKOME'ye ait olduğu belirtilen açıklamada şöyle denildi: "Belediye Başkanımız Erdem Gül adına açılan sahte hesap üzerinden bugün faytonlar hakkında bir açıklama yayınlanmıştır. @AdalarErdemGul hesabının kurumumuz ve başkanımız ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Başkanımızın şahsi hesabı @erdemmgul 'dür. Bilgilerinize."