Erden Timur belgeleri açıklamıştı! Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki’den Nicolo Zaniolo açıklaması!

Galatasaray AŞ Başkanvekili Erden Timur, Zaniolo transferinde Fenerbahçe'nin daha yüksek ücret teklif ettiğine yönelik belgeleri tv100 canlı yayınında göstermişti. Bu konuda Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki açıklama yaptı.

Erden Timur belgeleri açıklamıştı! Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki’den Nicolo Zaniolo açıklaması!

Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’in 28.haftasında Fatih Karagümrük’ü 2-1 yendiği maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“FİYAT ARTIRMAK İÇİN TEKLİFLERİ ATTIKLARI DOĞRUDUR”

Selahattin Baki, Galatasaray AŞ Başkanvekili Erden Timur'un tv100’de Candaş Tolga Işık’ın sunumuyla ekrana gelen Az Önce Konuştum programında yaptığı Zaniolo transferine ilişkin açıklamalarına yanıt verdi.

Erden Timur belgeleri açıklamıştı! Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki’den Nicolo Zaniolo açıklaması! - Resim : 1
Selahattin Baki

 

Baki şunları söyledi:

“Bununla ilgili şimdilik bir tek şunu söyleyebilirim; bunlar birçok yöneticinin, futbolla alakalı görev alan yöneticilerin ellerinde, bazen menajerlerin, bazen kulüp yetkililerinin... Fiyat artırmak için teklifleri attıkları doğrudur. Bizde de bugüne kadar Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor antetli var ama bunu canlı yayında, bu şekilde böyle büyük bir zafermiş gibi masaya koymak da büyük bir raconsuzluk bana göre. Biz hiç daha bu toplara girmedik, Fenerbahçe olarak da girmeyiz."

Erden Timur belgeleri açıklamıştı! Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki’den Nicolo Zaniolo açıklaması! - Resim : 2
Erden Timur

 

NE OLMUŞTU?

Erden Timur, tv100’de ekrana gelen Az Önce Konuştum programında şunları söylemişti:

"Zaniolo'nun sözleşmesindeki bonuslar... 526 bin Euro, Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalırsak, Zaniolo'nun da bu maçların yüzde 50'sinde oynaması gerekiyor. Bunun tekrarlanması durumunda da aynı bonus. Çeyrek finale kalırsa yine 1 milyon, yarı finale kalırsa 1,5 gibi...

Biz görüşmeler yaptık, 5 yıl vadeyle olan 15 milyon euro, 15.11.2023 ilk ödemesi. Bu gibi, turnuva başarısına ve bu turnuvalarda Zaniolo'nun oynadığı maçların yüzdesine bağlı olarak bonuslar toplanırsa 30 milyon Euro oluyor. Zaniolo'nun maliyeti, bonusları çıkardığımızda 15 milyon Euro. 30 milyon Euro'ya gidecekti 15 milyon Euro'ya aldık. Fenerbahçe teklif etti, Zanıolo’yu alamadı. Fenerbahçe, bizden çok daha fazla para verdi. Biz oyuncuyu zaten ikna etmiştik, oyuncu bizde oynamak istedi. Fenerbahçe'nin teklifi 16 milyon euro bonservis. Bonuslarla birlikte 21 milyon euro.”