Erden Timur, Fenerbahçe’nin başvurusunu değerlendirdi: “Gündemi değiştirmek doğru olmaz”

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe’nin kendisi hakkında soruşturma açılması yönünde TFF’ye gönderdiği yazıya ilişkin olarak, “Gündemi değiştirmek doğru olmaz. Amacımız, şeffaf ve doğru bir arınma olması. Kulüp olarak başkanımız liderliğinde başvurumuzu yapacağım” dedi.

Erden Timur, Fenerbahçe’nin başvurusunu değerlendirdi: “Gündemi değiştirmek doğru olmaz”

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, beraberindeki heyetle, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde Anıtkabir’i ziyaret etti.

Erden Timur, Fenerbahçe’nin başvurusunu değerlendirdi: “Gündemi değiştirmek doğru olmaz” - Resim : 1

Ziyarette bulunan isimlerden olan Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe’nin kendisi hakkında yaptığı açıklamaya değinerek, "Gündemi değiştirmek doğru olmaz. Amacımız, şeffaf ve doğru bir arınma olması. Kulüp olarak başkanımız liderliğinde başvurumuzu yapacağım. İnşallah Türk futbolunun adına güzel bir arınma olacak bir şeye vesile olmuş oluruz" ifadelerini kullandı.

Erden Timur, Fenerbahçe’nin başvurusunu değerlendirdi: “Gündemi değiştirmek doğru olmaz” - Resim : 2

"ANITKABİR’DE OLMAK BİZİM İÇİN GURUR VERİCİ"

Anıtkabir’de olmanın gurur verici olduğunu söyleyen Timur, "Burada olmak bizim için gurur verici. Binlerce insanla burada birlikte olmak muazzam. Memleketimizin birleşemeye ihtiyacı var. Atatürk’ün çizdiği yol her zaman birleşme ve aydınlık yolu. Biz de her zaman bu yolda ilerliyoruz. Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında burada olmak onur verici" açıklamasında bulundu.

Erden Timur, Fenerbahçe’nin başvurusunu değerlendirdi: “Gündemi değiştirmek doğru olmaz” - Resim : 3